REHAU primește din nou cel mai mare rating de la CDP

27 vizualizari
rehau CDP
Distribuie pe

Prin evaluarea anuală a companiilor și orașelor, CDP, organizația non-profit pentru mediu, își propune să facă transparente efectele globale asupra climei. Anul trecut, REHAU a primit un rating B datorită angajamentului său puternic pentru sustenabilitate, iar acest succes a fost confirmat din nou.

Din 2014, REHAU a împărtășit voluntar detalii despre activitățile sale legate de climă cu organizația non-profit pentru mediu, CDP, care evaluează performanța mediului a companiilor, orașelor, statelor și regiunilor în cadrul clasamentului său global. Cu peste 18.700 de companii participante din întreaga lume, clasamentul CDP este considerat standardul de aur al raportării privind mediul de către întreaga comunitatea de afaceri.

Anul acesta, REHAU Industries și REHAU Automotive au participat pentru prima dată ca unități independente, continuând astfel în mod constant continuitatea fostului grup REHAU.

cdp rehau

În clasamentul CDP Rating 2022, REHAU Industries și REHAU Automotive au primit un rating B în schimbările climatice, ceea ce înseamnă că REHAU se află din nou atât peste media globală C în categoria schimbărilor climatice, dar și peste media C în sectorul producției de materiale plastice. Confirmarea rezultatelor de top ale REHAU în această categorie trebuie să primească un rating foarte ridicat, deoarece atât ratingul mediu global, cât și ratingul specific sectorului s-au deteriorat semnificativ comparativ cu anul 2021.

„Acest rezultat confirmă din nou că ne aflăm pe drumul cel bun”, subliniază Andreas Jenne, șeful departamentului de sustenabilitate de la REHAU Industries. „Prin practica noastră de economie circulară și produsele și procesele noastre cu eficiență energetică, contribuim semnificativ la protejarea climei.”

Andreas Pinkernelle, șeful departamentului de sustenabilitate de la REHAU Automotive, adaugă: „Clasificarea reflectă eforturile pe care le facem pentru eficiența energetică, zero emisii și producția climat-neutră, în care implicăm și partenerii și furnizorii noștri. Majoritatea clienților la nivel internațional privesc întotdeauna cu interes și ratingul acordat de CDP, deoarece acesta este un criteriu important pentru în procesele de luare a deciziilor.”

Despre CDP

CDP este o organizație non-profit, care are birouri și parteneri regionali în 50 de țări și care evaluează în mod transparent activitățile de mediu la nivel internațional. Metodologia de evaluare este aliniată complet la Grupul Operativ pentru raportarea informațiilor privind schimbările climatice (TCFD) și la standardele-cheie în materie de mediu, punând, astfel, la dispoziție un set comparabil de date la nivelul întregii piețe. Companii, orașe, state și regiuni din peste 90 de țări raportează periodic CDP date proprii.

Pentru informații suplimentare despre angajamentul pentru sustenabilitate al REHAU Industries, vizitați: www.rehau.com/sustainability iar pentru REHAU Automotive, vizitați: www.rehau-automotive.com/en-en/sustainability-rehau-automotive.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video