REHAU sprijina SOS Satele Copiilor din Romania

71 vizualizari
SOS Satele Copiilor
Distribuie pe

Construim confortul impreuna

Din luna aprilie 2014, REHAU s-a alaturat misiunii SOS Satele Copiilor Romania, sustinand proiectele organizatiei. Acest demers a venit la initiativa conducerii firmei, sprijinit de doamna Ambasador SOS Satele Copiilor Romania, Rosemaria Schwarzinger. Pentru ca REHAU sustine confortul in caminul familial, a dorit sa confere siguranta si liniste copiilor din cadrul familiilor din SOS Satul Copiilor Bucuresti. 

SOS Satele Copiilor sunt situate langa orase importante in care si REHAU are reprezentante: Bucuresti, Sibiu si Bacau. Asadar, a fost usor ca Partenerii nostri autorizati sa poata pune la dispozitie profilele necesare confectionarii de usi si ferestre pentru reabilitarea a doua case din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Alaturi de partenerul nostru de peste 15 ani firma Suki, s-a confectionat tamplaria necesara pentru cele doua case. 

In fiecare dintre cele doua case reabilitate locuiesc cate 4 copii. Astfel copii inscrisi prin acest program vor putea beneficia de aceleasi conditii si acelasi confort ca in sanul propriei familii. REHAU isi propune ca acest demers sa aiba continuitate, fiind un proiect ce se inscrie in directia strategica de CSR a REHAU la nivel mondial, prin care compania sprijina dezvoltarea tinerilor intr-un mediu cat mai aproape de cel familial.


Grupul REHAU
Ca marca premium pentru solutii bazate pe polimeri, REHAU este lider international in domeniile Constructii, Automotive si Industrie. Prin forta sa inovatoare, activitatea sa care acopera mai multe domenii si eficienta sinergetica ce rezulta din aceasta, aceasta companie de familie moderna si condusa profesionist este unica in industria materialelor sintetice. Printre competentele sale de baza se numara si crearea de materiale si sisteme, dar si tehnica de incalzire a suprafetelor. REHAU ocupa in acest domeniu un loc de frunte in lume printre firmele inovatoare, avand peste 18.000 de angajati in peste 170 de locatii, 41 de fabrici si 110 birouri de vanzari.

REHAU este prezent in Austria din anul 1956. De aproape 15 ani este administrata si condusa de aici cu succes regiunea Europei de Sud-Est cu aproape 1.900 de angajati in 22 de locatii din 19 tari, cu 2 centre de logistica si 3 fabrici de productie. Firma REHAU este reprezentata in Romania din anul 1996. In prezent exista 3 birouri de vanzari la Bucuresti, Cluj si Bacau, unde lucreaza 100 de angajati.

Fabricile SUKI Cele doua fabrici SUKI (fabrica de ferestre si fabrica de foliere), situate langa Bucuresti, in comuna Moara Vlasiei, se intind pe o suprafata de cca 8 ha. Fabrica de ferestre este dotata cu tehnologie germana, iar diversitatea si complexitatea produselor executate in fabricile SUKI sunt marturia competentei si expertizei celor 80 de tehnicieni si specialisti care lucreaza in productie.
Persoana de contact

REHAU POLYMER SRL
Sos de Centura Nr.14-16
077180 Tunari / Jud. Ilfov
0040-21-2665180-128
0040-742-011.155
Luciana.Hehn@rehau.com
www.rehau.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video