Romanian HydroPower Energy Summit 2014: Climatul unei piete cu potential urias: oportunitati de investitii si perspective de dezvoltare

87 vizualizari
Romanian HydroPower Energy Summit 2014
Distribuie pe
Au mai ramas numai trei zile pana la Romanian HydroPower Energy Summit, evenimentul industriei hidroenergetice din Romania, care va avea loc Joi, 20 Februarie 2014, incepand cu ora 9 a.m., la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Organizat de GOVNET Conferences cu suportul Administratiei Nationale „Apele Romane”, Hidroelectrica, Garzii de Mediu, Asociatiei Romane pentru Hidroenergie, precum si al ACUE, AREL, AFEER si Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, Summitul va aduce fata in fata reprezentanti ai Guvernului, autoritatile de reglementare din domeniul energiei, jucatorii importanti din sectorul hidro din Romania, investitori interesati de dezvoltarea industriei, dar si companii din zone de activitati complementare.

Printre cei care vor lua cuvantul in cadrul conferintei se numara, pe de-o parte, Ministrul Delegat pentru Energie, Constantin Nita, Ministrul Mediului si al Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, Ministrul Delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Ana Varga, Mihai Teleanu – Hidroelectrica si Zoltan Nagy – ANRE. De cealalta parte, reprezentanti ai unor companii cu o larga experienta in domeniu precum Andritz Hydro, ISPH, Marsh, Schoenherr si Kama - MABA Fertigteilindustrie isi vor impartasi experienta si vor vorbi despre oportunitatile si provocarile din industria hidroenergetica.

Pe langa discutiile ce vor aborda temele de interes major ale pietei hidro - de la aspecte legislative ori fiscale, la surse de finantare, evenimentul isi propune sa faciliteze noi colaborari ori posibilitati de dezvoltare in acest sector, in conditiile unor participari exclusiv la nivel de top management.

Astfel, printre companiile care vor fi prezente se afla: ABB, Alstom Infrastructure, Aqua D&P Technologies, ERSTE Bcr, Bulboaca&Asociatii, CEZ, Energobit, Generali Asigurari, Gdf Suez Energy Romania, GEP Renewables, Hydro Nature Energy, Hydropol Project&Management As, ISPE, Kama, Marsh, Mhc Green Investments, Monsson Energy Trading, Musat si Asociatii, Noerr, Repower Furnizare, Retrasib, Romelectro, Romenergo, Schneider, Schoenherr, Schneider Electric, Siemens, SinoHydro, Solek Renewables, Superlit, Tractebel Engineering, Tinmar, Transenergo, Tuca, Zbarcea si Asociatii, Vaptech, Voith Hydro, Wasserkraft, WolfTheiss.


Despre GOVNET
GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri. Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici: http://govnet.ro/Romanian-HydroPower-Energy-Summit-2014

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne la:
Adrian Ion
Publisher

Tel: 021.210.52.87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video