ROMTHERM - tehnologii de ultima generatie in domeniul instalatiilor

92 vizualizari
ROMTHERM & CONSTRUCT - AMBIENT EXPO 2019
Distribuie pe

ROMTHERM - Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului - a avut loc la ROMEXPO, în perioada 14-17 martie și a reprezentat platforma ideală pentru expunerea produselor de calitate din acest domeniu și pentru stabilirea de relații de afaceri.

ROMTHERM a beneficiat de un grad de internaționalizare de 45% și a reunit companii din 10 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Firmele participante au venit la eveniment cu oferte speciale pentru instalații de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalații tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu.

În cele 4 zile de expoziție, vizitatorii specialiști au participat la demonstrații și au beneficiat de consultanță cu privire la produsele de care au fost interesați.

ROMTHERM a fost organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

ROMTHERM s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT - AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

Galerie foto ROMTHERM & CONSTRUCT - AMBIENT EXPO 2019: https://blog.instalnews.ro/evenimente/galerie-foto-romtherm-construct-ambient-expo-2019.html

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video