Targul de tehnologie 4.0: Eplan si Cideon isi deschid usile virtuale

106 vizualizari
Târgul de tehnologie 4.0: Eplan și Cideon
Distribuie pe

Formatul de succes se îndreaptă spre tura următoare într-o versiune mai distinsă: pe 15 mai, Eplan și Cideon, compania sa afiliată, găzduiesc cel de-al treilea târg dedicat tendințelor tehnologice ale viitorului. Noutăți: standul expoziției comerciale virtuale include o reprezentare digitală comună de la târgul Hannover Messe din acest an. Cei interesați din toată lumea pot parcurge un tur virtual al tuturor punctelor de interes. Elementele de succes de la târgurile din ultimi doi ani rămân: prezentările informative, demonstrațiile în direct ale celor mai noi versiuni de software, ca să nu uităm de ocazia de a discuta pe internet cu specialiști din toată lumea și de a intra în contact cu alți utilizatori.
 
«Conectivitate pentru tehnologia digitală» este sloganul Eplan pentru târgul de anul acesta, Hannover Messe (23 - 27 aprilie 2018), și va fi și motto-ul târgului virtual apropiat: pe 15 mai, între 8.00 și 20.00, Eplan și Cideon le oferă participanților o platformă digitală ca să afle mai multe despre cele mai recente inovații tehnologice și să descopere împreună proiectele comune. Eplan, furnizorul de soluții cu sediul în Monheim, Germania, și Cideon, compania sa afiliată din München, sunt la curent cu tendințele actuale din domeniu și vor crea pentru prima dată un duplex digital al standului lor expozițional comun de la Hannover Messe care va fi integrat în evenimentul virtual. Cumpărătorii și clienții potențiali vor avea în plus ocazia să asculte în direct prezentări fascinante despre tehnologiile eficiente, să se familiarizeze cu funcțiile noi în timpul prezentării software-ului și să primească sfaturi utile prin discuții purtate pe internet cu specialiștii sau cu alți utilizatori. Târgul virtual va funcționa în total 12 ore, pentru a acoperi cât mai multe fusuri orare de pe glob, și se ține în limba engleză. Specialiștii de la Eplan și Cideon de pe tot globul vor fi online și pot oferi sfaturi personalizate în mai multe limbi.

Colaborarea cu partenerii și comunicarea între utilizatori

Pentru a le oferi participanților o structură pentru o varietate de subiecte, standul expozițional fizic de 420 de metri pătrați al companiilor Eplan și Cideon de la Hannover Messe va fi filmat și procesat digital. Cei care nu se pot deplasa personal la Hanovra sau care doresc să obțină mai multe informații detaliate pot vizita cu ușurință simularea standului la 360 de grade de pe computer, tableta sau smartphone-ul propriu pe data de 15 mai. În ceea ce privește subiectele demonstrațiilor în direct și sălile de conferințe, atracția principală din acest an a târgului va fi viitoare versiune 2.8 a platformei Eplan, care acum se orientează spre cloud cu un serviciu nou creat. Vor fi examinate în detaliu inovațiile aduse fiecărei componente a platformei Eplan și avantajele aplicațiilor bazate pe cloud. În plus, vizitatorii vor avea parte de prezentări interesante ale produselor cu relevanță practică, cum ar fi soluțiile viitorului, de exemplu Eplan Cogineer, Syngineer și Eplan Data Portal.

Pe lângă exemplele de utilizare inovatoare ale software-ului Eplan, târgul virtual le mai oferă clienților și partenerilor suficient spațiu pentru relaționare și discuții tematice. Succesul este dovedit: La al doilea târg virtual de anul trecut, Eplan și Cideon au avut în jur de 950 de înregistrări din 70 de țări.

Oricine dorește să participe, este invitat cu plăcere să se înscrie începând cu 17 aprilie la adresa următoare:

www.eplan.de/virtualfair
www.cideon.de/virtualfair

targul de tehnologie 4.0
Networking Area.jpg: Vizitatorii din toată lumea pot discuta pe internet cu ceilalți în Networking Area (zona de relaționare).
 
________________________________________________________________________

EPLAN Software & Service este unul din cei mai importanți furnizori de servicii la nivel mondial în domeniul dezvoltării soluțiilor CAx, de configurație și mecatronice și oferă companiilor consultanță privind modurile în care își pot optimiza procesele de inginerie. Atât interfețele standard, cât și cele personalizate cu sistemele ERP și PLM/PDM asigură uniformitatea datelor în cadrul dezvoltării produselor, procesării comenzilor și fabricației. Printre factorii care asigură reușita în inginerie se numără concentrarea consecventă pe clienți, asistența la nivel global, dezvoltarea inovatoare și expertiza în interfețe. În calitate de furnizor global, EPLAN deservește peste 45.000 de clienți din toată lumea, cu peste 120.000 de instalări, prin calitatea excepțională a produselor și maximizarea eficienței.

Compania EPLAN a fost fondată în 1984 și face parte din Friedhelm Loh Group, condus de proprietar. Friedhelm Loh Group activează în toată lumea cu 18 unități de producție și 78 de filiale internaționale. În total, grupul are peste 11.500 de angajați și a avut venituri de circa 2,2 miliarde € în 2015. Pentru a opta oară succesiv, această companie familială a câștigat premiul «Cel mai bun angajator din Germania» în 2016. În plus, Friedhelm Loh Group a fost recunoscut drept «Cel mai bun formator profesional», conform unui studiu desfășurat de Deutschland Test și Focus Money.

Aflați mai multe la www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com.
 

Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent România
Str. Ana Aslan Nr.40 ,Etaj I
400528 Cluj-Napoca
Romania
Ceclan Raluca
Phone: +40 264 438 723
Fax: +40 264 438 724
ceclan.r@eplan.ro

EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG
An der alten Ziegelei 2
D-40789 Monheim
Tel.: +49 (0)2173 3964-0
Fax: +49 (0)2173 3964-25
info@eplan.de
www.eplan.de
Birgit Hagelschuer
Phone: +49 2173 3964-180
Hagelschuer.B@eplan.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video