novapex

 

Turcia este țara Partenera la MCE-Mostra Convegno Expocomfort 2020

expozitia MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2020
vizualizari

Inițiativa Țării Partenere va continua la următoarea ediție din 2020, pentru a oferi companiilor și profesioniștilor din industrie formarea legăturilor de afaceri

Milano, 12 noiembrie 2018 - Organizatorii au început deja lucrările la cea de-a 42-a ediție a MCE - Mostra Convegno Expocomfort, care va avea loc în perioada 17-20 martie 2020 la Fiera Milano, o ediție care va cuprinde noutăți de ultimă oră.  Ediția din 2018 a celei mai mari expoziții din lume dedicată instalațiilor rezidențiale și industriale, HVAC&R și energiei regenerabile, care a avut loc pentru prima dată împreună cu BIE-Biomass Innovation Expo, a înregistrat o creștere constantă, cu peste 162.000 de participanți din întreaga lume; vizitatorii din Italia au crescut cu 4%, iar vizitatorii străini au crescut cu 5,6%. MCE a anunțat că Turcia va fi țara parteneră de onoare pentru următoarea ediție.

O alegere care dorește să sporească colaborarea cu o țară, prezentă mereu la MCE, care în ultimii ani a înregistrat o tendință ascendentă, atât în ​​numărul companiilor expozante (o creștere de 9% în 2018 față de 2016, cât și o creștere de 25,5% a spațiului ocupat în 2018 față de 2016) și al vizitatorilor comerciali (o creștere de 16,5% la ultimele două ediții). De fapt, 70 de companii turcești au rezervat deja 3.600 de metri pătrați, ceea ce confirmă prezența lor la MCE 2020 în prezent.

expozitia de instalatii mce mostra convegno expocomfort 2020

O tendință de creștere care surprinde bine un instantaneu al unei națiuni care, în ultimii ani, a înregistrat o creștere a puterii sale comerciale la nivel mondial prin inițiative specifice organizate de guvern pentru a sprijini o gamă diversă de sectoare industriale. Într-adevăr, în 2017, Turcia a înregistrat cea mai mare creștere a PIB-ului de 7,4% dintre țările OECD (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) și cea mai rapidă creștere a tuturor economiilor G20, devenind cea de-a 5-a economie a Europei și a 13-a din lume.

Rezultate semnificative oferite de un sector financiar stabil și matur, politici economice stabile, un sector privat de nivel înalt și un sistem bancar bine capitalizat și cel mai profitabil, împreună cu un impozit redus pentru corporații. Factorii care au condus țara, care acum numără 80 de milioane de locuitori, atrăgând peste 195 miliarde USD în investiții străine directe din 2002. Potrivit celor mai recente statistici ale Institutului de Statistică al Turciei (TÜİK), economia a crescut cu 5,2% în al doilea trimestru al acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut, dar a scăzut în primele trei luni ale anului 2018; o dezvoltare datorită unei creșteri a cererii interne - în principal în privința consumului.

Relațiile economice și comerciale cu Turcia sunt excelente, iar Italia se situează întotdeauna pe primul loc printre principalii parteneri ai țării. Italia reprezintă o piață-cheie pentru industria turcă HVAC-R, volumul schimburilor comerciale dintre cele două țări atingând aproape 1 miliard de dolari în fiecare an; Turcia este pe locul trei la importuri după China și Germania, și se situează pe locul trei în exporturi după Germania și Marea Britanie. În detaliu, în ceea ce privește exporturile către Italia, sectorul încălzire a fost clasat pe primul loc cu 38% din cota de piață și o valoare de export curent de 65.467.158 dolari SUA (datele din 2017), urmată de sistemele de instalații sanitare cu o cotă de piață de 23% (valoarea exporturilor la 39.233.087 dolari SUA), 12% au fost sistemele de climatizare (valoarea exporturilor a fost de 21.598.791 dolari SUA), 18% au fost sisteme de ventilație (valoarea exporturilor la 31.184.367 dolari SUA), iar 9% au fost răcirea și refrigerarea (valoarea exporturilor este de 15.420.622 dolari SUA). În acest context, Turcia va fi oaspetele de onoare la MCE 2020. Inițiativa va desfășura o serie de activități promoționale dezvoltate în colaborare cu ISIB (Asociația Exportatorilor HVAC-R din Turcia), una dintre organizațiile de top ale țării, reprezentând peste 900 de companii din Sectorul HVAC-R care are ca scop facilitarea oportunităților de afaceri între companiile din ambele țări și publicul larg al profesioniștilor care, la fiecare doi ani, participă la MCE.

"Anul trecut, am lansat inițiativa Țării Partenere - a declarat Massimiliano Pierini, directorul executiv al Reed Exhibitions Italia - cu scopul de a stimula întâlnirile dintre expozanți și factorii de decizie ai unora dintre cele mai atractive piețe internaționale și suntem bucuroși să continuăm în această direcțiepentru  următoarea ediție a MCE. Am realizat deja un contact inițial și sperăm să putem aduce o scurtă listă de reprezentanți și cumpărători, organizații instituționale și o delegație oficială la evenimentul inaugural".

Printre primele activități ale proiectului Țării Partenere se numără Istanbul, unul dintre pilonii RoadShow-ului internațional al MCE, cu un eveniment dedicat organizat în colaborare cu ISIB (Asociația Exportatorilor Turci HVAC-R) care are ca scop ilustrarea numeroaselor posibilități de a construi relații pe care o expoziție internațională, cum este MCE, le poate oferi companiilor și profesioniștilor italieni. Prin urmare, un proiect care, pe de o parte, va da un impuls pentru promovarea internațională a MCE, pe de altă parte va implica direct nu numai companiile din lanțul de aprovizionare HVAC-R, ci și delegațiile instituționale la toate nivelurile.

Multe alte noutăți și inițiative, încă în curs de dezvoltare, vor da viață evenimentului MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2020 care se desfășoară alături de cea de-a doua ediție a BIE-BIOMASS INOVATION EXPO, expoziția dedicată produselor și soluțiilor de încălzire cu biomasă. Încă o dată, THAT'S SMART va fi unul dintre punctele forte ale MCE, un eveniment unic, subliniind sinergia dintre tehnologiile electrice și HVAC-R, permițând construirea de clădiri eficiente energetic, confortabile, conectate și accesibile.

Cele mai recente actualizări ale MCE-Mostra Convegno Expocomfort 2020 vor fi disponibile online pe paginile www.mcexpocomfort.it, Facebook.com și Twitter.com MCE.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:0
Data publicarii: 3.06.2020
Valoarea estimata:
Data publicarii: 2.06.2020