Aerteknika

A XIV-a Conferinta pe teme de investitii si reglementare in domeniul energiei

a XIV-a editie a Conferintei cu tema Investitii si reglementare in domeniul energiei
vizualizari

octombrie 2015 - Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) si Asociatia Regionala a Reglementatorilor in domeniul Energiei (ERRA) au organizat cea de a XIV-a editie a Conferintei cu tema Investitii si reglementare in domeniul energiei, eveniment care a avut loc in perioada 5 - 7 octombrie 2015, la Grand Hotel Marriott, Bucuresti.

Acesta este cel mai important eveniment regional cu profil de reglementare, la care participa peste 100 de reprezentanti ai autoritatilor de reglementare din 37 de tari.

Conferinta constituie un punct de intalnire cu traditie al reglementatorilor in domeniul energiei si reuneste un numar mare de profesionisti care activeaza in domeniu, reprezentanti ai organismelor guvernamentale, investitori, consultanti, reprezentanti ai mediului bancar, ai firmelor de avocatura implicati in activitati cu profil energetic, scopul ei fiind acela de a oferi o imagine de ansamblu a unui domeniu care se dezvolta cu rapiditate si de a asigura accesul la experienta reglementatorilor din intreaga lume din acest domeniu.

Lucrarile conferintei au fost deschise de domnii Alparslan Bayraktar, presedintele ERRA, Andrei Gerea, ministrul Energiei Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, Niculae Havrilet, presedintele ANRE si Urban Rusnak, secretarul general al Cartei Energiei.
Lucrarile Conferintei s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, in cadrul a patru sesiuni, structurate astfel:

• Sesiunea I: Pozitia pe care o ocupa industria energiei in Romania
• Sesiunea II: Lectii invatate in cadrul procesului de liberalizare a pietei de energie
• Sesiunea III: Evolutiile actuale ale pietei gazelor naturale
• Sesiunea IV: Aspecte de ordin legislativ si financiar in domeniul energiei

Programul Conferintei, informatii generale privind desfasurarea acesteia, lista vorbitorilor si moderatorilor sesiunilor de dezbateri, precum si lista participantilor pot fi consultate prin accesarea linkului http://www.erranet.org/InvestmentConferences/2015.

In data de 7 octombrie 2015, au avut loc alte trei evenimente importante, si anume intalnirea presedintilor autoritatilor de reglementare membre ERRA, reuniunea Comitetului pentru Tarife/ Preturi, precum si reuniunea Comitetului pentru Licente/ Concurenta.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei este membra fondatoare a Asociatiei Regionale a Reglementatorilor in domeniul Energiei si una din cele 15 semnatare ale Constitutiei ERRA, eveniment care a avut loc in luna decembrie a anului 2000, la Bucuresti. ERRA este o organizatie care are in prezent 37 de membri, reglementatori independenti in domeniul energiei din Europa Centrala, din regiunea Euroasiatica, Africa, Asia, Orientul Mjlociu si SUA.
 

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare