Aerteknika

KLUDI AMEO. Luxul pe care ti-l poti permite

Kludi Ameo
vizualizari


Oricine viseaza la putin lux. Ne place sa ne inconjuram cu lucruri frumoase, care adauga stralucire caselor noastre. Noua gama de baterii KLUDI AMEO este un exemplu de imbinare a design-ului modern cu pretul accesibil. Forma deosebita si designul functional sunt acum disponibile pentru oricine.

Noua gama de KLUDI AMEO reprezinta raspunsul la tendintele actuale in design, dar si la asteptarile tot mai mari ale clientilor nostri. Un design coerent si uniform, care imbina o forma simpla cu linii rotunjite, un omagiu adus soft-purismului, o tendinta care a devenit din ce in ce mai populara. Majoritatea dintre modelele disponibile permit varietate, design-uri interesante, in timp ce multitudinea de functii disponibile fac utilizarea foarte facila.

La intrarea baie, ochii nostri sunt in mod natural atrasi de lavoar si imprejurimile sale. Aceasta este zona pe care o folosim cel mai des in baia noastra si de aceea merita sa acordam o importanta deosebita bateriilor din baie.

Care va place cel mai mult? O baterie simpla? Poate o baterie incastrata sau o optiune cu trei gauri? Bateriile KLUDI AMEO sunt disponibile intr-o gama variata de inaltimi, oferindu-va libertatea de a va amenaja si folosi baia in orice mod doriti. Cea mai inalta, cu o pipa la 27 cm, garanteaza o utilizare comoda. Bateria incastrata arata, de asemenea, spectaculos. Forma sa simpla va fi apreciata de fanii interioarelor moderne, cu detalii atent selectate. Oricine va iubi designul unic si uniform al gamei KLUDI AMEO, intrucat permite potrivirea perfecta a tuturor bateriilor din baie.

Baia visurilor tale Indiferent daca detineti un dus sau o cada de baie puteti amenaja usor zona baii pentru a fi functionala si confortabila. Gama KLUDI AMEO pentru baie si dus sunt un mod perfect de a va indeplini visul unei bai relaxante in fiecare seara. Varietatea larga de optiuni permite o mare libertate in amenajarea baii. Cei care prefera dusul nu sunt limitati in nici o privinta. Bateriile monocomanda sunt caracterizate printr-un design interesant, functionalitate si versatilitate. Acestea sunt dotate cu comutatoare ergonomice, care permit reglarea precisa a debitului si temperatura apei, ceea ce face ca fiecare baie sa fie confortabila si sigura. Designerii gamei KLUDI AMEO au acordat o atentie deosebita detaliilor cu accent pe solutiile care vor fi apreciate de catre cei mai exigenti utilizatori: cartuse ceramice, un termostat pentru varianta incastrata.

O alta functie interesanta este aeratorul s-pointer eco ce ajuta nu doar la directionarea fluxului de apa, ci si la o limitare a debitului la 6l/min. Calitate exceptionala? Design unic la un pret accesibil? KLUDI AMEO este raspunsul pe care il cautati. Un produs de lux de zi cu zi nu trebuie sa coste o avere si va fi apreciat cu siguranta de catre iubitorii de design, care sa acorde atentie la fiecare detaliu.

KLUDI AMEO primeste RED DOT DESIGN AWARD
Cele mai noua serie de baterii KLUDI, lansata la targul ISH, a primit cu mandrie unul dintre cele mai importante premii din domeniul designului industrial - Red Dot Award. Un juriu independent, a apreciat designul precum si functionalitatea armaturilor KLUDI Ameo.
In fiecare an, mii de produse concureaza pentru Red Dot Award.
Cu toate acestea, este oferit doar pentru produse deosebite si inovatoare, care stabilesc noi tendinte. Juriul a apreciat calitatea KLUDI Ameo, designul unic si functionalitatea ridicata.
KLUDI Ameo se caracterizeaza prin designul sau extraordinar, care reflecta tendinta actuala in design modern, spre soft minimalism. Un design vizual, uniform ce conecteaza forme simple cu linii rotunjite, face din KLUDI Ameo o optiune ideala pentru o baie de lux. Functionalitatea a fost, de asemenea, o componenta-cheie in ochii analistilor de la Zentrum Nordhein Westfalen atunci cand au acordat Red Dot Award.
Datorita elementelor sale ergonomice, de reglare a debitului si a temperaturii, baia este confortabila si sigura. De asemenea, elemente care nu sunt vizibile la prima vedere au contribuit la succesul acetor baterii: cartuse ceramice fiabile, aerator s-pointer eco, care va permite sa economisiti apa precum si reglajul unghiului de curgere a apei.

Red Dot Award pentru KLUDI Ameo este o confirmare suplimentara ca aceatsa baterie se pliaza exceptional pe asteptarile si nevoile designerilor care doresc sa traiasca in spatii frumoase si functionale.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019