novapex

 

Atlas Copco lanseaza gama de Pompe de Vacuum DZS, cu profil tip gheara si costuri reduse de exploatare

atlas_copco
vizualizari

• Noile pompe de vacuum de la Atlas Copco se bazeaza pe un design simplu, dar sunt perfect adaptate la orice tip de situatie.
• Gama de pompe de vacuum DZS este dotata cu gheare din otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune.

Atlas Copco, lider mondial in furnizarea de solutii pentru productivitate sustenabila, isi mareste portofoliul cu noua gama DZS de pompe de vacuum cu functionare uscata. Potrivita pentru o arie larga de aplicatii, de la sisteme de ventilare centrale pentru spitale, pana la transport pneumatic, DZS este o solutie durabila si fiabila.

Pompele de vacuum cu profil tip gheara au in dotare camere de vacuum uscate, care ofera performante ridicate si eficienta energetica, si se bazeaza pe un design simplu si functional.

Atlas Copco a inovat tehnologia multi-gheara pentru compresoare, iar dupa achizitionarea companiei Edwards, specializata in adaptarea tehnologiei de tip gheara in aplicatii de vacuum pentru industria de electronica high tech, experienta si competenta celor doua companii au condus catre obtinerea unor produse eficiente si fiabile, cu un design inovativ.

Materiale inovatoare si asamblare rapida
In cazul pompelor de vacuum, majoritatea gazelor de proces trec chiar prin pompa, provocand defectiuni premature, ceea ce poate crea neajunsuri insemnate pentru productie. Fabricate pe fundamentele de design ale compresoarelor Atlas Copco, aceste noi pompe incorporeaza materiale si acoperiri inovatoare. Gama DZS incorporeaza ca standard gheare de otel inoxidabil si camere de pompare rezistente la coroziune, pentru operare fiabila chiar si in conditii vitrege.

In mod normal, in cazul unei defectiuni de proces, curatarea corecta a ghearelor nu poate fi realizata fara demontarea lor, ceea ce necesita apoi resincronizarea intregului mecanism si demontarea cutiei de viteze – o operatiune consumatoare de timp.
In schimb, designul DZS prezinta gheare demontabile care sunt usor de curatat, la care etansarea poate fi schimbata rapid, iar asamblarea se face fara a demonta cutia de viteze, salvand timp si resurse. Designul modular al camerei de pompare, al cutiei de viteze si al amortizorului ofera o pompa simplu de intretinut, care necesita o inlocuire partiala, in locul uneia complete, in cazul unei avarii de sistem.

„Am lucrat timp de multi ani la tehnologia de tip gheara in industria aerului comprimat si a celei de vacuum, iar miile de masini fiabile ne ofera o reputatie excelenta si un volum mare de cunostinte si experienta cu aceasta tehnologie”, a declarat Koen Lauwers, vice presedinte Industrial Vacuum Atlas Copco. „Aceasta este o pompa construita pe principii de simplitate si durabilitate care va fi cu voi pentru mult timp”, completeaza Lauwers.

Puteti afla mai multe informatii despre pompa de vacuum, cu functionare uscata, cu profil tip gheara, vizitand: www.atlascopco.com/vacuum

 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:250
Data publicarii: 6.07.2020
Valoarea estimata:14008
Data publicarii: 6.07.2020
Valoarea estimata:14008
Data publicarii: 6.07.2020