Aerteknika

Grupuri de pompare apa produse in Romania

grup_pompare
vizualizari

Sub brandul Solutii Pompare Fluide, specialisti in pompe si grupuri de pompare apa, solutioneaza cu succes aplicatii de pompare apa in domeniul rezidential, stingere incendiu, repompare apa uzata, irigatii, cat si a diverselor fluide din sectorul industrial.

Experienta in domeniu si colaborarile de lunga durata cu parteneri de prestigiu, ne faciliteaza accesul la o gama diversa de solutii tehnice si echipamente. Oferim solutii de pompare produse de companii, cum sunt Grundfos, Wilo, Lowara, Saer, insotite de accesoriile aferente, tablouri electrice de comanda si protectie, robineti de izolare, clapeti de sens, racorduri antivibratie, vase de expansiune si nu numai.

Ca si solutie completa, impreuna cu expertiza si solutiile noastre tehnice, ansamblam si furnizam grupuri de pompare apa, complet echipate si automatizate. In functie de cerinta si costuri, statiile noastre de pompare pot fi echipate cu pompe verticale multietajate marca Grundfos, pompe orizontale monobloc marca Saer, insotite de accesoriile aferente, tablou electric de comanda si protectie, cu sau fara convertizor de frecventa si vas de expansiune.

Pentru instalatiile de stingere incendiu cu hidranti interiori sau exteriori, configuram si furnizam grupuri de pompare incendiu, cu sau fara pompa pilot, conform norma P118/2. Deasemeni, ansamblam grupuri de pompare sprinklere, conform EN12845, cu pompe certificate antiincendiu, tablouri de comanda pentru fiecare pompa, inclusiv accesorii.

Proiectam si executam „la cheie” instalatii de stingere incendiu hidranti si sprinklere, incluzand proiectare instalatie incendiu, furnizare si montaj retea de hidranti sau de sprinklere, punere in functiune pompe de incendiu insotite de probe ale instalatiei, service pompe si mentenanta periodica instalatie incendiu.

Informatii privind activitatea noastra, puteti regasi si pe site-ul nostru www.solutiipomparefluide.eu

Eventualele solicitari pot fi trimise la adresa de mail office@master-eng.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare