Rezultatele de lunga durata sunt create in parteneriat, Interviu cu Carsten Bjerg, ex-Grundfos CEO si Presedinte Grup

134 vizualizari
grundfos_carsten
Distribuie pe
In luna decembrie 2013, Consiliul de Administratie al Grundfos a informat toti angajatii sai cu privire la demisia d-lui Carsten Bjerg, Presedintele Grupului Grundfos, fiind initiat un proces de recrutare a unui nou presedinte al Grupului.

Carsten Bjerg a adus o mare contributie Grupului Grundfos in ultimii 16 ani, cu toate acestea, „Grundfos detine un potential de crestere neexploatat, iar noi nu sunt multumiti de cifrele inregistrate si cu dezvoltarea actuala a firmei. Prin urmare, dupa o analiza atenta, am decis gasirea unui nou presedinte pentru Grupul Grundfos”, spune Jens Moberg, presedintele Consiliului de Administratie la Grundfos.
Compania daneza Grundfos este unul din liderii producatorilor de pompe la nivel mondial. Grupul este reprezentat de mai mult de 80 companii, in peste 60 tari, avand o cifra de afaceri de 22,5 miliarde coroane daneze si insumand 18.000 angajati.
In 26 noiembrie 2013 dl. Carsten Bjerg a acordat interviul redat de noi mai jos:

Vrem sa schimbam lucrurile in lume. Prin faptul ca suntem un lider global in domeniul solutiilor de pompare avansate si tehnologiilor pentru apa, dorim sa ne aducem contributia la a face mediul mai durabil. Dorim sa dezvoltam tehnologii care sa imbunatateasca calitatea vietii populatiei din ce in ce mai numeroase a planetei si dorim sa avem grija de planeta noastra. Dorim sa schimbam lucrurile.

Pe termen lung, putem realiza acest lucru doar daca vom continua sa crestem din punct de vedere financiar si de acreste impreuna cu clientii nostri. Fundatia noastra The Poul Due Jensen Foundation asigura faptul ca veniturile noastre raman in cadrul grupului si ca acestea sunt reinvestite in noi solutii durabile, in consolidarea prezentei noastre la nivel mondial si in angajatii nostri. Acest lucru ne intareste si ne obliga.

Am prezentat recent raportul anual pentru 2012. Sub multe aspecte, 2012 a fost un alt an dificil plin de schimbari pe pietele aflate in schimbare. In ciuda dificultatilor de pe multe piete traditionale, Grundfos a terminat anul pe o pozitie solida, cu un rezultat foarte satisfacator. Un rezultat care nu ar fi putut fi realizat fara un contact apropiat cu clientii nostri.
Intr-un moment in care situatia economica a marcat in mod clar pe multe dintre piete, este vital ca noi sa gandim diferit si sa cream noi metode de lucru impreuna. Atentia noastra a fost intotdeauna indreptata spre tratarea clientilor nostri cat mai bine posibil si pe dezvoltarea si productia de solutii care sa raspunda nevoilor acestora, dar si sa le oferim beneficii in ceea ce priveste eficienta, consumul de energie si costurile.
Produsele noastre sunt parte a solutiilor coerente si eficiente care reprezinta efortul nostru nu doar de a livra un produs, ci de a oferi si cea mai buna consiliere utilizatorului final cu privire la modul de a investi in cele mai multe solutii eficiente energetic si de economisire a energiei. Acest lucru este realizat impreuna cu inginerii consultanti, instalatorii, antreprenorii si producatorii, printre multe altele. Colaboram cu partenerii nosti si suntem inspirati de ideile si nevoile acestora in a ne imbunatati propriile produse si tehnologii, astfel incat sa putem oferi competenta si know-how la un nivel cat mai inalt.
Ne-am intensificat eforturile in aceasta directie pe timpul crizei, iar acest lucru a dat rezultate. Pana acum nu am mai experimentat o mai mare loialitate printre clientii nostri ca in prezent.

In ultimii ani am introdus ALPHA2 si MAGNA3 – o gama complet noua de pompe de circulatie eficiente energetic si de inalta tehnologie. Pe langa eficienta energetica, MAGNA 3 ofera o interfata wireless – Grundfos GO – care face posibila comunicarea cu pompa prin intermediul unui smartphone sau a tabletei. Usurinta utilizarii, monitorizarea si controlul, au fost din nou la loc de cinste; Mai mult, am lansat produsul S-tube care utilizeaza tehnologie de ultima ora pentru a stabili un nou standard in domeniul pompelor pentru ape uzate.
Noile noastre produse au fost bine primite de clienti si cred ca aceasta ne va intari pozitia de lider mondial pe segmentul industriei noastre.

„Clientii nostri cer cele mai bune solutii bazate pe cele mai recente tehnologii. Ei ne provoaca si ne fac mai buni” - Carsten Bjerg, Ex- CEO & Group President Grundfos

http://www.grundfos.com/about-us/news-and-press/news.html


Long lasting results are created in partnership
Interview with Carsten Bjerg, Grundfos CEO and Group President
On 13th December 2013, Grundfos’ Board of Directors has informed all employees that Group President Carsten Bjerg has agreed to resign and that a recruitment process has been initiated to find a new Group President.
Carsten Bjerg has made a great contribution to Grundfos for the past 16 years, which we are thankful for. However, Grundfos has an unexploited growth potential, and we are not satisfied with the company’s current keyfigures and development. Therefore, after careful consideration, we have decided to find a new Group President for Grundfos, says Jens Moberg, Chairman of the Board of Directors in Grundfos.
Until a new Group President is appointed Jens Moberg will be part of the Group Management of Grundfos together with Group Executive VP Søren Ø. Sørensen and Group Executive VP Lars Aagaard.
Danish based Grundfos is one of the world’s leading pump manufacturers.The Grundfos Group is represented by more than 80 companies in more than 60 countries. The turnover is 22,5 billion DKK and there are 18.000 employees.
On 26th of November 2013 Mr. Carsten Bjerg granted the interview above.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video