Aerteknika

SFA: Noutati in gama pompelor de condens

pompa condens
vizualizari

De peste 50 de ani, Grupul SFA-Franta, specializat in sisteme de pompare a apelor uzate, este recunoscut pentru inovatiile aduse in domeniul instalatiilor sanitare, care permit imbunatatirea confortului locuintei dumneavoastre fara a necesita lucrari costisitoare si de mare amploare. Datorita experientei capatate, SFA si-a diversificat gama de produse si cu modele pentru pomparea apelor acide de la cazane in condensatie, modele care pot fi cu sau fara neutralizator.
Din 2011, SFA aduce in Romania noua gama de pompe pentru apele de condens provenite de la aparatele de aer conditionat: Sanicondens Clim Deco, Sanicondens Clim Mini si Sanicondens Clim Pack.

Pompa SANICONDENS Clim Deco permite evacuarea apei de condens de la un aparat de aer conditionat montat pe perete. Dimensiunile mici ale acestei pompe permit ca montarea acesteia sa se faca foarte usor, chiar sub unitatea de aer conditionat.

  1. Conectari posibile: aparate de aer conditionat pana la 10Kw 
  2. Distante de pompare: vertical 10 m/orizontal 40 m
  3. Debit maxim: 12 litri/h
  4. Tensiune de alimentare: 220 - 240 V/50 Hz
  5. Putere motor: 16 W
  6. Dimensiuni L x l x h: 135 x 55 x 106 mm

SANICONDENS Clim Mini este o pompa de evacuare a apelor de condens provenite de la aparatele de aer conditionat. Dimensiunile sale reduse permit ca aceasta pompa sa fie instalata in interiorul aparatelor de aer conditionat montate pe perete. Avand un nivel sonor sub 21 dB(A), acest model de pompa este deopotriva discreta si silentioasa.

SANICONDENS Clim Pack est un kit cu instalare rapida si discreta, pentru aparatele de aer conditionat. Kitul contine pompa SANICONDENS Clim Mini si un ornament in care se amplaseaza acesta (cot de mascare). Se livreaza impreuna cu un furtun flexibil pentru evacuarea apelor de condens, cu lungimea de 2m, accesorii montaj pe perete, tub de aerisire si cablu de alimentare.

Conectari posibile: aparate de aer conditionat pana la 10Kw
Distante pompare: vertical 8 m/orizontal 50 m
Debit maxim10 litri/h
Distanta maxima de aspiratie: 2m (masurat intre sistemul de detectie si pompa)
Tensiune de alimentare: 230 V/50-60 Hz
Putere motor: 19 W
Grad de protectie: IP64
Nivel sonor: <21 dB(A)
Dimensiuni L x l x h: Sistemul de detectie: 75 x 36 x 38 mm
Corpul pompei: 86 x 29 x 48 mm

Avem convingerea ca diversitatea produselor prezentate in catalogul nostru http://www.saniflo.ro, impreuna cu preturile FARA CONCURENTA –pot face ca sanipompele SFA sa reprezinte solutia optima pentru multe aplicatii ingineresti, din domeniul instalatiilor pentru constructii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare