republic

 

Wilo isi intensifica prezenta in Rusia

Oliver Hermes, CEO
vizualizari

Expertul în instalații de apă a semnat un acord special de investiții

În urma unei întâlniri cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și cu delegația Comitetului German pentru Relații Economice Est-Europene din Sochi, Wilo a încheiat un acord pentru un program special de investiții.

"Prin acest acord Wilo va câștiga statutul de "producător local" în Rusia și în următorii ani va investi foarte mult în propria afacere, sporind astfel valoarea locală și consolidând-și poziția în Rusia și pe piața euroasiatică", a declarat directorul general al Grupului Wilo, Oliver Hermes (foto).

Președintele Putin a fost însoțit de ministrul rus al comerțului și industriei, Denis Manturov (care a semnat acordul special de investiții la Moscova), ministrul dezvoltării economice, Maxim Oreshkin și ministrul energiei, Alexander Novak. Președintele Kazak, Nursultan Nazarbayev, a participat, de asemenea, la întâlnire.

Acordul care a intrat în vigoare pe 13 octombrie 2017 este o altă etapă importantă în implementarea strategiei de localizare a Grupului: "Activitățile viitoare vor permite îmbunătățirea răspunsului nostru la cerințele specifice clienților", a declarat Jens Dallendörfer, Managing Director al Wilo Russia.

În cadrul unei întâlniri de două ore și jumătate cu Comisia pentru relațiile economice din Europa de Est, președintele Putin și miniștrii au prezentat un program de reformă pentru lunile următoare.

"Suntem convinși că infrastructura pentru investitorii germani în Rusia, în special pentru IMM-uri, va continua să se îmbunătățească", a afirmat Oliver Hermes. Wilo funcționează în Rusia din 1992.

Pentru Wilo, Rusia este una dintre cele mai importante piețe unice din întreaga lume, iar Grupul va conduce transformarea sa digitală în anii următori. Pe lângă digitizarea proceselor de producție și logistică, Wilo va pune un accent deosebit pe vânzările online și marketing.

"Aceste investiții au un mare potențial", a spus Oliver Hermes. Conform previziunilor Comitetului pentru relațiile economice din Europa de Est, comerțul german-rus va continua să crească. În primele șapte luni ale anului 2017, exportul german către Rusia a crescut cu 24%. Pentru 2018, se așteaptă o creștere suplimentară de aproximativ 20% în total. În plus, afacerea din Rusia va fi o rampă de lansare pentru toate activitățile Wilo de pe piața euroasiatică.

http://www.wilo.com

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare