Cum să alegi inteligent o mașină de tuns iarba?

9 vizualizari
mașină de tuns iarba
Distribuie pe

 A alege inteligent o mașină de tuns iarba, sau orice utilaj de altfel, înseamnă a-l achiziționa în raport cu nevoile pe care le ai. Altfel spus, degeaba cumperi o mașină de tuns gazonul foarte performantă (visul oricărui grădinar), dacă suprafața pe care trebuie să o lucrezi este una mică și fără probleme sau obstacole.

Acest lucru se numește o investiție proastă deoarece vei plăti bani în plus pentru niște funcții pe care nu vei avea posibilitatea să le folosești sau cel puțin, nu la capacitate maximă. Așadar, să începem! Vom pleca de la nevoile pe care le ai și vom identifica cel mai potrivit utilaj în raport cu acestea, astfel încât tu să alegi inteligent mașina de tuns iarba care ți se potrivește!
 

    Suprafețe mai mici de 350 mp. Deci, o mașină de tuns iarba care să fie potrivită pentru grădina ta și spațiile din jurul casei. Dat fiind apropierea față de o sursă de curent, poți opta pentru un model cu putere medie, cu alimentare electrică, care o să facă o treabă excelentă la un preț la fel de bun. Un exemplu în acest sens este mașina de tuns iarba Bosch ARM 32, de 1200 W . Prevăzută cu un rezervor de 31 L pentru colectarea ierbii și pieptene de gazon inovator, care va asigura o tăiere până la margini, de-a lungul zidurilor, straturilor de flori şi a marginilor de gazon. De asemenea, motorul Powerdrive va asigura o tăiere fiabilă, chiar şi în condiţii foarte dificile, făcând-o ideală pentru terenurile problematice.

bosch arm 32 masina de tuns iarba 1200 w 10195 3 1567520571

   “Am pus în funcțiune mașina de tuns iarba Bosch ARM 32 pentru aproximativ 200 mp de gazon. Terenul nu este ideal, având pietre și denivelări, și nici iarba, fiind mare și strânsă în smocuri. Cu toate astea, s-a descurcat de minune. A strâns tot în urma ei. Se oprește des când se umple coșul, dacă iarba este umedă sau dacă se supraîncălzește. Una peste alta este o mașină bună pentru suprafețe reduse, până în 300 – 350 m și pentru o utilizare mai deasă, nu când iarba are 40-50 cm. În ceea ce privește materialul din care este făcută, am citit mai multe review-uri cum că ar fi din plastic ordinar. Este un plastic subțire la coșul de colectare, dar daca ar fi mai gros, ar fi mai greu de manevrat. Prețul plătit pentru produs este mai mult decât rezonabil. Recomand!”, a declarat Pasalaru Viorel într-o recenzie lăsată pe pagina produsului, pe TehnicBazar.ro

   Suprafețe între 350 mp – 1000 mp. Dacă este să ne referim tot la gama Bosch, atunci ar trebui să ne îndreptăm atenția către Bosch AdvancedRotak 750, de 1700 W, cu autopropulsie și un rezervor impresionant de adunare a deșeurilor vegetale, de 50 L. Mașina de tuns iarba este prevăzută cu funcția ProSilence, care ajută la reducerea zgomotului cu până la 75%, în timp ce caracteristicile inteligente ale produsului fac din tunderea gazonului o adevărată plăcere, lipsită de efort. În plus, ai posibilitatea de a modifica înălțimea de tăiere de la 20 la 80 mm, prin simpla acționare a unui singur buton.

bosch advancedrotak 750 masina de tuns iarba 1700 w 23923 1 1567527544

   Suprafețe între 1000 mp – 2500 mp. Iată că am ajuns la suprafețele mai mari de 1000 mp, care necesită deja o mașină de tuns iarba pe benzină, pentru o mai bună mobilitate și eficiență. În acest sens, un model destinat lucrărilor mai dificile este mașina de tuns iarba Ruris RX500 ) cu o capacitate a rezervorului de 80 litri și o putere de 5,5 CP. Mașina de tuns gazon RURIS RX500 este alegerea perfectă pentru întreținerea peluzelor de iarbă la cele mai înalte standarde, având și următoarele caracteristici tehnice: carcasă din metal, viteză variabilă, funcții de colectare, aruncare în spate și laterale, funcție de spălare și muching, pornire manuală și autopropulsie.

ruris rx500 masina de tuns gazon 55 cp 24879 1 1567528290

   Mai multe modele și sfaturi de la specialiști, găsiți pe TehnicBazar.ro, magazin online de scule electrice de mână și acceosorii. Nu uitatați că produsele prezintă garanție extinsă și montaj gratuit în showroom-ul din județul Buzău, pentru toți clienții magazinului.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video