Motocoase de calitate pentru grădini cu personalitate

4 vizualizari
motocoase
Distribuie pe

Fiecare grădină are personalitatea ei, iar asta depinde în mare parte de dimensiunea și modul de amenajare a spațiului verde. În acest sens, oamenii au început să își găsească inspirația în cele 4 mari categorii de grădini, fiecare având trăsături specifice și transmițând o anumită stare de spirit.

 

Grădina Rustică. Nu este cu mult diferită față de majoritatea grădinilor românești tradiționale și este recomandată, în special, pentru curțile cu aspect natural, de țară. Ca și elemente definitorii sunt florile comune, ușor de crescut, și accesoriile realizate din lemn, care se potrivesc perfect în peisajul rustic: căruțe decorative, mese, băncuțe, butuci de lemn etc.

Grădina Englezească. Focusul cade pe plantele decorative și pe gazonul perfect întreținut. Straturile luxuriante de flori de vară și obiectele decorative, toate te duc cu gândul la farmecul timpurilor trecute.

Grădina Japoneză. Asociată unui refugiu spiritual, aceasta este alcătuită din peisaje minimaliste, decorate cu gazon, pietre, nisip, pământ, arbori și arbuști.

Grădina Acvatică. Lesne de înțeles că de aici nu trebuie să lipsească un iaz, un lac sau un bazin îngropat, care să fie înconjurat de verdeață și plante specifice, pietre, chiar și fauna caracteristică apei.

Însă indiferent de tipul de grădină pe care îl amenajezi, un lucru este cert: vei avea nevoie de tot ajutorul necesar pentru a menține un gazon proaspăt și frumos întreținut, care să completeze armonios tot acest peisaj. Iar pentru asta ai nevoie musai de o motocoasă . Aceasta îți va fi de un real folos pentru tăierea ierbii din grădină, dar și pentru îngrijirea peluzelor, tăierea buruienilor sau chiar întreținerea arbuștilor mici și a gardului viu. Practic, varianta mecanizată a coasei pe care o foloseau bunicii noștri, dar cu un upgrade substanțial: motor electric, cap de tăiere prevăzut cu disc/ fir de tăiere, tub de transmisie și ham, care te va ajuta să o fixezi de umăr și să o folosești într-un mod cât mai ușor.

Iar dacă te gândești ce tip de motocoasă să alegi, află că cele pe benzină sunt de regulă mai puternice, făcând față și celor mai viguroase buruieni, și îți oferă o mobilitate mai mare, fiind potrivite pentru grădinile mici și medii. Pe de altă parte, sunt mai scumpe, fac mai mult zgomot și degajă noxe poluante. Însă, dacă te-ai hotărât să achiziționezi o motocoasă pe benzină, recomandarea noastră merge către motocoasa cu mâner dublu și Ergostart Stihl FS 70 C-E , de 1.2 CP. Motocoasa este extrem de fiabilă, cu motor 2-MIX, care reduce cu până la 20% consumul de benzină şi cu până la 70% emisiile poluante, faţă de motoarele convenţionale. Aceasta va face față cu brio oricărei promovări din grădina ta, indiferent cât de dificilă ți s-ar părea situația.

O altă recomandare de motocoasă pe benzină, pe care o poți folosi doar pentru întreținerea spațiilor verzi de dimensiuni medii și mici este modelul Ruris DAC 210, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc un produs de putere medie la un preț excelent. Motocoasa Dac 210 permite oricărui utilizator să poată lucra cu ușurință, chiar dacă nu are foarte multă experiență în manevrarea sa. Puterea motorului, de 1.7 CP, permite folosirea multor accesorii, lărgind astfel domeniul de utilizare. Un kit de accesorii pentru motocoasa Ruris cuprinde o cască multifuncțională, ochelari de protecție, 3 role de fir tăietor și echipament de protecție pentru picioare.

Trecând mai departe, către motocoasele electrice, este important să știți faptul că acestea sunt mai potrivite pentru curțile mici din cauza firului care vă limitează mobilitatea. Cu toate acestea, și prețul lor este unul mai scăzut față de motocoasele pe benzină. Spre exemplu, motocoasa electrică Stihl FSE 52  are o putere de 500 W, este ușoară, silențioasă și puternică, cu un design modern și echipare îmbunătățită cu un nou cap de cosire AutoCut 2-2. Motocoasa electrica Stihl FSE 52 este ideală pentru lucrările de cosmetizare și amenajare din curtea casei.

Nu în ultimul rând, venim în spirijinul dumneavostră cu câteva sfaturi de întreținere a motocoasei, astfel încât, indiferent de modelul pe care îl veți alege, să vă bucurați o perioadă cât mai îndepungată de timp de ea:

  1. Curățați lamele și firul după fiecare folosire;

  2. Goliți rezervorul de benzină;

  3. Depozitați motocoasa într-un loc ferit de soare și temperaturi ridicate.

Pentru mai multe modele de motocoase, vă invităm să consultați oferta Tehnic Bazar , magazin online de scule electrice și accesorii de mână sau să discutați cu unul dintre consultanții noștri în acest sens.

stihl fse 52 motocoasa electrica 500 w 22553 2 1567526469

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video