Cum realizam montajul sculelor electrice si a motoutilajelor?

2 vizualizari
scule electrice
Distribuie pe

Ți-ai cumpărat o sculă electrică și ești nerăbdător să începi lucrul cu ea? Iată câteva riscuri la care te expui dacă decizi să montezi singur piesele sculei electrice:

Tehnic Bazar 250
Ți-ai cumpărat o sculă electrică și ești nerăbdător să începi lucrul cu ea? Este de înțeles, însă nu neglija procesul de asamblare a pieselor, un pas extrem de important, care îți va garanta că vei avea parte de produsul achiziționat o perioadă lungă de timp și că îl poți ultiliza în siguranță. Și chiar dacă ești de părere că manualul de instrucțiuni îți oferă suficiente informații pentru montarea pieselor, dacă nu ai mai făcut acest lucru până acum și nu ești un profesionist în domeniu, apelează la un service autorizat, care îți va oferi garanția lucrului bine făcut.

 

 

 

 

 

În plus, iată câteva riscuri la care te expui dacă decizi să montezi singur piesele sculei electrice:
 
 1. Pierderea garanţiei. Toți producătorii și furnizorii de scule electrice nu mai acoperă prin garanție produsele achiziționate dacă acestea nu au fost montate într-un service autorizat. Și asta deoarece, orice persoană care nu este acreditată să facă acest lucru, poate monta piesele în mod eronat, ceea ce conduce la deteriorarea sau stricarea produsului, iar certificatul de garanție nu acoperă reparațiile pentru eventualele daune produse din culpa clientului. Astfel, cea mai importantă regulă pentru păstrarea garanției este montarea pieselor într-un service autorizat sau de către personalul acrediat. Același lucru este valabil și în cazul pieselor de schimb. Majoritatea producătorilor și a furnizorilor au personalul necesar pentru a efectua această operațiune sau te pot întruma către un service unde poți face montajul piesei în siguranță.

tehno

2. Avarierea produsului. Cu siguranță nu ți-ai dori ca produsul pe care îl cumperi nou, tocmai pentru că vrei să te folosești de el cât mai mult timp posibil, să se strice la scurt timp după ce l-ai achiziționat. Și asta deoarece montarea de către persoanele neautorizate poate conduce la riscul de avarierea a acestuia. Pe de altă parte, montarea sculei într-un service autorizat este garanția firmei producătoare că aceasta a fost montată corect și eventualele defecțiuni nu sunt cauzate de asamblarea incorectă.

 

 

3. Accidente în timpul utilizării produsului. Poate că unul dintre cele mai importante riscuri, mai mare decât cel al pierderii garanției sau de avariere a produsului, este cel al accidentării în timpul utilizării unei scule care nu a fost montată corespunzător. Gândește-te ce s-ar putea întâmpla dacă mașina de tuns iarba pe care o folosești sau motosapa cu care lucrezi grădina se strică în timpul utilizării. Riscul de accidentare prin curentare sau tăiere este 450foarte mare și cu siguranță nu merită să fie asumat în încercarea de a economisi o sumă de bani modică ce poate fi dată pentru montarea produsului într-un service autorizat, de către personalul abilitat.
 

Așadar, analizează bine situația înainte de a lua o decizie și ține cont de riscurile la care te expui dacă optezi să faci singur montajul sculelor electrice pe care le achiziționezi. De asemenea, ia în considerare că o taxă de 100 – 200 RON este o sumă modică pentru garanția și siguranța produsului tău, dar și pentru siguranța ta.

Monteaza sculele electrice într-un service autorizat și scapă de grija pierderei garanției, avarierii produsului sau a accidentării în timpul utlizării. Magazinul Tehno Buzau integrează un Service Autorizat și oferă pentru produsele ahiziționate. Fă-le o vizită în showroom și beneficiază de serviciile și sfaturile specialiștilor.

 

 

{loadposition mainbody_top}

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video