Cat platesc romanii pentru inlocuirea obiectelor sanitare din baie

256 vizualizari
amenajare baie
Distribuie pe


• In luna octombrie, specialistii Hornbach ofera consultanta pentru inlocuirea obiectelor sanitare si ingrijirea plantelor care purifica aerul
• Culoarea alba, in topul preferintelor romanilor pentru amenajarea baii
• 90% dintre clientii Hornbach apeleaza la ajutorul montatorilor specializati pentru instalarea obiectelor sanitare

Pretul, designul si culoarea sunt principalele criterii de achizitie ale romanilor in ceea ce priveste obiectele sanitare. Astfel, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de bricolaj si gradinarit, clientii aloca, in medie, 100 de lei pentru inlocuirea lavoarului si a vasului de toaleta.

“In general, clientii romani pun accent pe design, pret si culoare cand vine vorba de alegerea obiectelor sanitare din baie. Pentru a-si inlocui lavoarul si vasul de toaleta acestia platesc, in medie, aproximativ 100 de lei, costul crescand odata cu gradul de exclusivitate al produsului si cu inovatiile aduse”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.
Potrivit reprezentantului companiei, produsele albe se afla in topul preferintelor romanilor cand vine vorba de inlocuirea obiectelor sanitare, cele colorate fiind achizitionate preponderent in zona rurala. In ceea ce priveste lavoarele, cele incorporate in blatul mobilierului pentru baie sunt tot mai des achizitionate. De asemenea, 35% dintre romani opteaza pentru vasele de toaleta cu rezervor ceramic, in detrimentul celor cu rezervor de plastic, desi cele din urma au un pret mai accesibil.

Printre cele mai bine vandute marci de obiecte sanitare pentru baie din cadrul magazinelor Hornbach se numara si cea proprie, Jungborn, care cuprinde o gama variata de lavoare, cazi, cadite de dus si vase de toaleta realizate din ceramica si acril. Acestea au un raport calitate-pret excelent si o rezistenta indelungata in timp. Pe langa calitatea ridicata a produselor, Jungborn ofera clientilor o garantie de pana la 30 de ani si un design clasic, elegant si exclusivist care se potriveste perfect in fiecare baie. In plus, toate produsele din aceasta gama sunt testate regular dupa cele mai inalte standarde de calitate.

90% dintre romani fac montajul cu un instalator
In ceea ce priveste montajul obiectelor sanitare, reprezentantul companiei a declarat ca peste 90% dintre clientii Hornbach apeleaza la ajutorul montatorilor specializati cand isi inlocuiesc obiectele sanitare.
Cand vine vorba de durata de viata a obiectelor sanitare din baie, romanii aleg sa faca inlocuiri la aproximativ zece ani, principalele motive de renovare fiind uzura produselor sau dorinta de modernizare. Piesele cu durata de viata cea mai scurta sunt rezervoarele, mecanismele speciale pentru alimentare si lavoarele, care se pot deteriora sau chiar sparge.
In cadrul magazinelor Hornbach, departamentul de obiecte sanitare pune la dispozitie clientilor o gama larga de produse destinate amenajarii bai, acestia avand posibilitatea de a alege dintr-un sortiment bogat de peste 800 de accesorii, produse si mobilier pentru baie.
“Pe langa gama variata de produse, departamentul nostru de obiecte sanitare pune la dispozitia clientilor si o serie de servicii personalizate, precum cele de comenzi speciale sau de montaj, astfel acestia economisind timpul pe care in mod normal ar trebui sa il aloce pentru gasirea unui instalator”, a mai adaugat Mugurel-Horia Rusu.
In plus, in luna octombrie, Hornbach va prezenta intr-o zona special amenajata in toate cele cinci magazine o multitudine de produse necesare amenajarii baii, printre care lavoare, vase de toaleta si instalatii sanitare de cea mai buna calitate. Mai mult, specialisti Hornbach vor oferi consiliere tuturor clientilor, indreptandu-i pe acestia spre cele mai bune optiuni si oferindu-le sfaturi in ceea ce priveste montajul.

Avantajele cultivarii plantelor decorative care purifica aerul
Tot pe parcursul lunii octombrie, in toate magazinele Hornbach va avea loc si o expozitie de plante decorative care purifica aerului. Printre cele mai cunoscute specii de astfel de plante se regasesc Areca, Ficusul benjamina, Dracaena, Spatiphyllium (crinul pacii), Philodendronul (monstera), Scindapsus aureus (epipremnum), Planta paianjen (chlorophytum elatum) si Feriga (nephrolepis obliterate).“Pe langa faptul ca sunt frumoase, aceste plante ajuta la reimprospatarea aerului din casa intrucat elibereaza oxigen, filtreaza poluantii, dioxidul de carbon si cresc gradul de umiditate atmosferica. Dintre acestea, Filodendronul (Philodendron), Planta Paianjen (Chlorophytum Comosum) si Golden Pothos (Epipremnum Aureum) au fost etichetate drept cele mai eficiente in eliminarea moleculelor de formaldehida”, a mai spus Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, pentru a se testa capacitatea de filtrare a aerului, fiecare planta folosita in cadrul cercetarii a fost inchisa intr-o camera unde s-au injectat produse chimice, studiile demonstrand ca atat frunzele plantelor, cat si radacinile acestora si bacteriile din sol sunt importante in procesul de eliminare a vaporilor toxici.

In ceea ce priveste ingrijirea acestor specii, plantele care purifica aerul sunt usor de intretinut. Intrucat provin dintr-o zona cu climat tropical, acestea prefera semiumbra si o atmosfera umeda, pulverizarea zilnica cu apa fiind una dintre principalele responsabilitati ale unei persoane care detine o astfel de planta.
Pretul mediu al unei plante care purifica aerul se ridica la aproximativ 19,99 de lei.
“Suntem inca la inceput de drum pe acest segment. Hornbach a mai promovat in urma cu cativa ani acest concept si a fost primit foarte bine de catre clienti, insa, speram ca treptat acestia sa fie tot mai interesati de plantele ce purifica aerul“, a incheiat Mugurel-Horia Rusu.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video