Aerteknika

China a instalat si modernizat peste 50.000 de toalete in cadrul "Revolutia toaletei"

Revoluția toaletei China
vizualizari

China a instalat sau modernizat 52.485 de toalete din 2015 până la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, realizând "Revoluția toaletei" la nivel național, o iniţiativă care are ca scop stimularea turismului şi creşterea ponderii acestui sector în cadrul dezvoltării economice.

Cifrele au fost furnizate de către Administrația Națională a Turismului din China (CNTA) într-un raport intitulat "Progresul revoluției toaletei" din 26 mai.
Numărul a reprezentat 92,7% din planul oficial pe care guvernul l-a anunțat pentru cei trei ani până în 2017. China a lansat o revoluție a toaletei în întreaga țară în 2015, cu scopul de a schimba imaginea toaletei  și de a le aduce la anumite standarde.

Toaletele din provincie și din zonele turistice aveau o reputație proastă. În zonele turistice, vizitatorii au fost deranjaţi de toaletele insuficiente, condițiile neigienice și lipsa de lucrători sanitari.

CNTA a spus, odată cu lansarea campaniei în 2015, că va face toaletele pentru turiști să atingă standarde de trei stele.
Până la sfârșitul anului 2017, China a construit sau modernizat cu mult peste obiectiv, a declarat raportul CNTA.
Un sondaj recent a arătat că oamenii au resimțit impactul campaniei, peste 80% din turisti au găsit toaletele satisfăcătoare, față de 70% în 2015.

Beijingul are în plan construirea sau repararea a 64.000 de toalete publice în intervalul 2018-2020, ca parte din ''revoluția toaletelor''.

https://www.hannovermesse.de

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019