Compania Melth deschide la Cluj un showroom de obiecte sanitare high-end

62 vizualizari
Melth Gallery
Distribuie pe

Compania Melth, activă din 2020, își deschide la Cluj, în 25 mai, primul showroom de obiecte sanitare dedicat segmentului high-end, denumit Melth Gallery. Astfel, la doar doi ani după intrarea pe piața online de retail cu melthdesign.ro, magazin care include peste 8.000 de produse pentru amenajarea băii, compania Melth își extinde afacerea în offline printr-o investiție de aproximativ 300.000 de euro.

Noul proiect este gândit să genereze 25% din cifra de afaceri a companiei, în condițiile în care, în 2022, cifra de afaceri a fost de 1,6 milioane de euro. Investiția vine după creșterea accelerată pe care Melth Design a înregistrat-o în cel de-al doilea an de activitate, când și-a dublat cifra de afaceri ca urmare a diversificării portofoliului de produse și a acordării unei atenții constante și speciale relației cu clienții și cu profesioniștii din arhitectură și design. 

„Melth Gallery aduce cu un concept nou, pliat pe modul nostru diferit de a face lucrurile, în care ne-am angajat cu completă diligență în a oferi un alt tip de experiență clienților noștri. Am decis să ne dublăm activitatea din online în offline, dar cu verticale strategice și avatar de client diferite. Dacă, până acum, prin Melth Design ne-am concentrat în zona produselor medium și premium, odată cu Melth Gallery ne dorim ca, în timp, să consolidăm o valoare hedonică atât prin produsele high-end cu un design extraordinar, cât și prin serviciile extra care vin să eficientizeze și să aducă nuanțe de «mai multă plăcere» în procesul de amenajare a băii”, a declarat Mădălina Șandor, co-fondator al companiei Melth

Situat pe strada Observatorului 72B, Melth Gallery se întinde pe o suprafață de 200 mp și este gândit ca un flagship store în care sunt expuse colecțiile high-end ale unor branduri de renume, plăci ceramice și obiecte sanitare care nu se găsesc în magazinul online. Noul showroom completează cele 23 de branduri din portofoliul Melth Design cu produsele altor 20 de branduri, cum ar fi Gessi, Axor, Ariostea, Newform, Cielo sau The Artceram. 

melth gallery

Cu un design atemporal semnat de Cosmin Todor, Melth Gallery este în sine o expresie a artei și o avangardă a luxului, care inspiră și farmecă prin linii, culori, finisaje și stil.

„Melth Gallery a fost o proiect provocator deoarece acest showroom trebuia să inspire rafinament atât prin produsele high-end care urmau a fi expuse, cât și prin formele arhitecturale și materialele de finisare folosite. Am gândit totul plecând de la un element central complet reflexiv, cercul-oglindă, care să nu încarce prea mult compoziția, dar în același timp să amplifice spațiul. Luxul sofisticat a fost subliniat printr-o îmbinare minimalistă de texturi ceramice într-o paletă de culori destul de liniștită și clar delimitată: alb, crem de o parte și negru, gri de cealaltă, cu discrete accente de auriu”, a explicat Cosmin Todor, designer de interior

Melth Gallery este parte din strategia pe termen lung a companiei Melth, care își dorește să devină alegerea principală a celor care își doresc o cameră de baie pe măsura personalității lor și vor să o amenajeze astfel încât să-i reprezinte întru totul, indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție. 

„Chiar dacă Melth Gallery este un showroom high-end, cu o investiție destul de mare și în  care va prima experiența personală a clienților cu finisajele produselor diferitelor branduri, noi tratăm proiectul în sine ca un MVP (Minimum Viable Product). Este un proiect în care avem de validat o serie de acțiuni, idei, pentru ca mai apoi, într-un orizont de timp nu foarte îndelungat, să transpunem totul în ceea ce vrem să fie Melth Group”, a mai spus Mădălina Șandor. 

Fondată în 2019 de Mihai Kallos și Mădălina Șandor, compania clujeană Melth a debutat pe piață în 2020 cu magazinul online Melth Design, care comercializează obiecte sanitare  pentru baie. În 2021, cifra de afaceri a companiei a fost de 3.564.244 lei, ajungând la 7.886.176 lei în 2022. Compania Melth are în prezent 16 angajați. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video