Concept Chrome: Cel mai cuprinzator concept de baie de pe piata Ceha

158 vizualizari
Ravak
Distribuie pe

Elementul comun al gamei Concept Chrome de la RAVAK este forma ovala care combina toate componentele intr-o soluție completa, fie ca este vorba de o camera de baie mica sau mare.
Conceptul Chrome este format din mai multe modele de cabine de dus, care pot fi completate cu cadite de dus extra plate sau rigole de scurgere, ar puteti alege de asemena si cada de baie cu paravan pentru dus, chiuvete, mobilier pentru baie si baterii. Intregul concept a fost proiectat in atelierul de design Kryštofa Nosála pentru a putea oferi cele mai bune solutii. In consecinta prin alegerea conceptului Chrome veti fi asigurat de rafinament si functionalitate.

Cabine si usi pentru dus Chrome
Cabinele de dus fara profile Chrome sunt caracterizate prin balamale practice pivotante inlocuind balamalele clasice oferind posibilitatea deschiderii usilor atat in exterior cat si in interior. Cabinele de dus Chrome sunt disponibile in varianta semirorunta sau rectangulara ca urmare a posibilitatii de a combina doua usi de dus sau usa cu perete fix. Astfel cabinele rectangulare pot fi patrate sau dreptunghiulare cu dimensiuni de pana la 120X100 cm.

Cadite de dus Galaxy Pro
Aceste cadite de dus sunt realizate dintr-un amestec de dolomita si rasini sintetice si poarta denumirea de „marmura artificiala“. Aceste cadite au inaltime de 30 mm si au o suprafata antiderapanta ceea ce va asigura un dus confortabil. Caditele Galaxy Pro FLAT au suprafata plata ceea ce va asigura o intretinere foarte usoara. Caditele de dus turnate sunt potrivite nu numai pentru baile moderne, dar calitatea inalta si materiale durabile le face potrivite si pentru zone publice cum ar fi centre de sport, spa-uri, spitale si zone de cazare. Inaltimea lor foarte mica (cand sunt incastrate in pardoseala) permite un acces usor fara obstacole. Daca instalati cadita in baia gata finisata (pe gresie) va recomandam sa folositi suportul Base Galaxy Pro si puteti completa cu panou frontal – SET. Suprafata panoului frontal este din acelasi material ca si cadita de dus.

Rigola de scurgere din otel Chrome
• design RAVAK, face parte din conceptul Chrome
• corpul rigolei, inclusiv gratarul sunt fabricate din otel inoxidabil, cu un tratament special pentru a preveni murdarirea si depunerea de sedimente
• intretinere usoara datorita posibilitatii de a curata sifonul
• debitul sifonului de scurgere este de 60 l / min, garantat oricarui debit de apa
• sistem dublu de inchidere a sifonului impotriva mirosurilor neplacute de canalizare
• inaltimea sistemului de inchidere 50 mm
• instalare usoara, rapida si precisa

Cada acrilica dreptunghiulara Chrome
• dimensiuni 170 x 75, 160/150 x 70 cm
Partea inferioara in forma ovala
Forma caracterisitica ovala a cazii, panta ergonomica a spatarului cazii si forma plata a partii de jos a cazii scot in evidenta designul deosebit, care contribuie la confortul dumneavoastra
Ansamblu cu design perfect
Camera de baie poate fi amenajata intr-un ansamblu perfect, fara a alege fiecare produs separat, cada pentru baie, cabina de dus, chiuveta si mobilierul, bateriile, cadita de dus sau rigola de scurgere.

Paravan pentru dus CVS2
Paravanul este format dintr-o parte fixa si una mobila, care poate fi rotita in exteriorul cazii. Datorita modului de deschidere a acestui paravan intretinerea cazii va fi mult mai simpla.

Chiuvete Chrome
Spatiu de depozitare generos. Forma rotunjita a bazinului ofera un spatiu interior generos in timpul utilizarii. Stil simplu intr-un design atemporal.

Mobilier pentru baie Chrome
Mobilier pentru baie Chrome - estetica combinata cu funcționalitatea intr-un intreg perfect. Design-ul simplu se bazeaza pe materiale de calitate, adaptate in mod special pentru a fi utilizate in medii umede.
Liniile clare ale design-ului Chrome sunt subliniate de finisajul alb lucios si manerul cromat.
Usile alb lacuite sunt completate cu un corp al mobilierului alb sau Strip Onyx.

Baterii chiuveta Chrome
Bateriile pentru chiuveta Chrome sunt fara ventil si cu ventil de scurgere si tija de actionare. Toate bateriile Chrome sunt dotate cu cartus ceramic cu diametru de 35 mm, pentru care se acorda o garantie de 5 ani. Bateriile pentru chiuveta sunt livrate cu furtune de conectare preinstalate cu lungine de 360 mm si diametru G3/8. Va recomandam combinarea acestora cu chiuvetele din seria Chrome sau alte chiuvete RAVAK.
http://www.ravak.ro


Concept Chrome: the most comprehensive bathroom concept available on the Czech market
The unifying element of the concept is a natural oval shape, which connects all components into a complete solution, whether for a smaller bathroom or generous space.
Several models of shower enclosures create the basis of the Chrome Concept. They are complemented by extra flat shower trays or a shower channel, however, you can also choose a bathtub with a well-thought-out bathtub screen, washbasins,bathroom furniture and water taps. All from the workshop of the designer Kryštof Nosál, who based the design on proven shapes and RAVAK solutions. Therefore, the function and elaborate detail of the Chrome Concept makes it a natural winning product.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video