Inovație la tine în baie: In-Wash Inspira and Multiclean, toaletele inteligente de la Roca

228 vizualizari
roca
Distribuie pe
  • In-Wash® Inspira este o toaletă elegantă, ergonomică și user-friendly care incorporează tehnologia de ultimă oră
  • Multiclean® oferă o experiență completă de igienă la doar un pas distanță

În 2019, device-urile inteligente au ajuns și în camera de baie. Datorită evoluției tehnologiei, obiectele din casă evoluează mai repede decât anticipăm. Baia a devenit recent parte din acest progres tehnologic, cu dușuri și toalete inteligente care au intrat în uzul obișnuit. Pe lângă îmbunătățirile la nivel de atmosferă, noua generație de toalete oferă mai mult confort și un grad mai ridicat de igienă.

In-Wash® Inspira –  tehnologie de ultimă generație la dispoziția ta

inwash

Cu o mulțime de caracteristici, toaleta In-Wash® va reprezenta un punct de cotitură în cadrul rutinei personale încă după prima utilizare. Elegantă, ergonomică și ușor de folosit, se potrivește oricărui spațiu și design de interior, fie că optezi pentru versiunea suspendată sau pentru varianta de pardoseală.
Pentru maximum de confort, In-Wash® Inspira este dotată cu o duză integrată retractabilă care asigură curățarea cu apă a celor mai intime părți ale corpului. Duza poate fi poziționată după nevoie, iar apa poate fi reglată la cea mai optimă temperatură pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și dorințelor fiecăruia.  Duza retractabilă se curăță singură anterior și ulterior fiecărei utilizări, pentru un grad sporit de igienă.
Când vine vorba de siguranță, In-Wash® Inspira este, de asemenea, gata să se adapteze stilului tău de viață. Dispune de un senzor de prezență care împiedică activarea toaletei atunci când nu este utilizată. În timpul nopții, există o lumină cu LED care poate fi configurată pentru a oferi suficientă lumină în baie fără a fi nevoie să utilizați energie suplimentară prin pornirea luminilor din baie.
Nivelul de sofisticare a toaletei In-Wash® este echivalent cu caracteristicile sale ușor de utilizat. O telecomandă simplă și intuitivă ajută utilizatorul să activeze și să regleze funcțiile de curățare și uscare. Funcțiile de bază pot fi de asemenea controlate printr-un panou lateral, care oferă accesibilitate fără a fi nevoie de utilizarea telecomenzii.

Multiclean® – cea mai bună experință la doar un pas distanță

multiclean

O instalare rapidă și simplă va transforma toaleta într-o experiență de igienă completă. Multiclean® reprezintă soluția pentru a vă bucura de curățare cu apă fără a fi nevoie să faceți schimbări majore în baie și să înlocuiți toaleta. Scaunele Multiclean® sunt disponibile în trei forme – Rotund, Rotunjit și Pătrat, și oferă utilizatorului funcții de curățare și uscare prin adăugarea unui racord clasic la sursa de alimentare cu electricitate.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video