Aerteknika

PREMIERA. Bolidul lui Alexandru Pitigoi, fotografiat de pasionatii de raliuri, in cadrul unui concurs organizat de WIRQUIN Romania

Alexandru-Pitigoi
vizualizari

WIRQUIN România, producător internațional de echipamente sanitare revoluționare, a organizat în perioada 13 ianuarie – 21 ianuarie 2018 concursul “Raliul Premiilor WIRQUIN România”, încurajând iubitorii de motorsport să se fotografieze, în premieră, lângă automobilul Porche 911 GT3, pe care cunoscutul pilot Alexandru Pițigoi l-a condus, anul trecut, în cadrul mai multor competiții de motorsport importante. Bolidul a fost inscripționat cu sigla WIRQUIN și expus în Mega Mall București.

Astfel, sute de pasionați de raliuri au avut șansa unică de a vedea cu proprii lor ochi un bolid extrem de performant și cu o putere remarcabilă, fiind, de altfel, și singurul din clasa RGT, cu tracțiune spate, de pe plaiurile mioritice. Aceștia s-au înscris la concursul organizat de Wirquin România, lăsându-se fotografiați lângă automobilul Porche și postând apoi fotografiile pe pagina de Facebook a companiei, împreună cu hashtag-ul #raliulpremiilorWirquin.

Organizatorii și-au dorit încă de la începutul anului să le ofere o bucurie membrilor comunității Wirquin, motivând organizarea acestui concurs astfel: “Dorim să păstrăm tradiția de a organiza concursuri pentru comunitatea WIRQUIN România. De obicei, în luna ianuarie, oamenii sunt mai triști. Gândiți-vă că este vorba chiar despre perioada de după sărbătorile de iarnă, când resursele financiare nu mai sunt chiar atât de generoase. De altfel, 15 ianuarie a fost considerată cea mai deprimantă zi a anului, fiind cunoscută și drept “Blue Monday”, dacă ținem cont de articolele publicate de presa internațională. Am organizat Raliul Premiilor Wirquin tocmai pentru că ne-am dorit să le oferim oamenilor, încă din prima lună a anului, un motiv de bucurie”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România, companie prezentă pe piața națională încă din anul 1999.

concurs wirquin

Concursul s-a bucurat de un real succes, iar câștigătorii au fost răsplătiți pentru participarea lor cu premii surpriză marca WIRQUIN România. Compania își propune să organizeze periodic concursuri, astfel încât să le ofere în mod constant clienților săi motive de bucurie. Anul trecut, în cadrul evenimentului “Caravana WIRQUIN” au fost oferite sute de premii surpriză.

WIRQUIN România este parte a WIRQUIN Group, producător internațional de echipamente sanitare inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1977, în Franța, ca un business de familie, pentru a îmbunătăți confortul și igiena în domeniul articolelor sanitare și al accesoriilor pentru baie, toalete și bucătării. Grupul este prezent acum în 75 de țări printre care Marea Britanie, Rusia sau China. În fiecare an, compania investește 5% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare. Printre produsele revoluționare Wirquin se află sistemul „The 3/6 Litres”, care reduce consumul de apă la toaletă cu până la 40.000 de litri pe an, și conducta de WC reglabilă „Soupless”. Produsele și echipamentele grupului se găsesc în cele mai mari unități comerciale de profil din România, precum Dedeman, Leroy Merlin, Bricostore, Praktiker sau Hornbach.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare