Soluții SMART pentru băi moderne de la Roca

558 vizualizari
Soluții SMART pentru băi moderne de la Roca
Distribuie pe

Compania cu renume în domeniul producției și comercializării de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică, vine cu noi tehnologii și soluții prin integrarea în spațiul de baie a unor piese de mobilier moderne și a unor vase de toaletă ergonomice și inteligente.

Inovația și tehnologia din colecția Stratum

Când vine vorba de tehnologie, Roca vine în întâmpinarea pasionaților de gadgeturi cu un mobilier de baie, adaptat la cerințele actuale ale pieței prin două finisaje moderne, disponibile în colecțiile White Gloss sau Yosemite.

Dulapurile au în dotare boxe bluetooth care permit conectarea la un smartphone pentru a asculta muzica și podcasturile preferate atunci când utilizatorul se află la duș. Experiența este reîntregită de priza suplimentară care face rutina zilnică mai plăcută și de iluminarea interioară cu senzor de mișcare care ajută utilizatorul să vadă ce depozitează în sertarele compartimentate, indiferent de perioada zilei.

Multiclean product

Dimensiunile sertarelor variază pentru a permite stocarea obiectelor de diferite înălțimi și mărimi (au o adâncime de 500 mm și o lungime maximă de 1300 mm).

Design versatil și funcționalitatea vaselor de toaletă In-Wash® Inspira

De azi înainte, rutina personală nu va mai fi la fel datorită lui In-Wash Inspira®, acest vas de toaletă ergonomic și ușor de utilizat, care se integrează perfect în orice spațiul, indiferent de designul interior al băilor.

Toaleta vine în dotare cu o duză mobilă și retractabilă care nu numai că se curăță singură înainte și după fiecare utilizare pentru o igienă optimă, dar permite utilizatorului alegerea temperaturii apei, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și dorințelor.

Această colecție de obiecte de porțelan și mobilier vine cu trei linii de design, Round (rotund), Soft (rotunjit) și Square (pătrat) și se poată monta, la alegere, în varianta suspendată de perete, sau fixată pe podea.

Un alt plus în materie de inovație îl reprezintă senzorul de prezență care nu permite toaletei să se activeze decât atunci când este utilizată. Prin tehnologia LED, aceasta permite furnizarea necesară de lumină de pe timpul nopții, fără a fi nevoie de energie suplimentară provenită de la instalația de iluminat a băii.

Stratum

Cu ajutorul telecomenzii simple și intuitive puteți activa și regla funcțiile de curățare și uscare. Acestea pot fi controlate și printr-un panou lateral, ușor de accesat, aflat în lateralul vasului.

Pe site-ul companiei (www.ro.roca.com), cât și pe pagina oficială de Facebook (https://www.facebook.com/RocaLifeRO) , găsiți mai multe obiecte de sanitare și piese de mobilier realizate prin soluții smart, care pe lângă design oferă funcționalitatea și confortul de care aveți nevoie în fiecare zi.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video