novapex

 

Trebuie sa etanseizam imbinarea dintre vasul de toaleta si podea?

etanseizarea imbinarii dintre toaleta si podea
vizualizari

Se pare că etanșeizarea îmbinării vasului de toaletă și podea stârnește oarecare dezbateri între clienți, instalatori și cei cărora le place să meșterească singuri acasă. Este bine să-ți etanșeizezi îmbinarea între vasul de toaletă și pardoseală sau nu? De fapt, aceasă etanșeizare este o mișcare chiar inteligentă.

Dezbaterile se învârtesc în jurul scurgerilor de apă. Unii argumentează că nu este bine să etanșeizezi piciorul toaletei pentru că nu vezi când aceasta curge. Aceștia spun că lipirea piciorului ar opri apa dintr-o toaletă care curge, provocând daune dedesubt și în jurul ei, deoarece apa nu mai poate curge pe podea.

Deși această teorie are sens, este de fapt o afirmație falsă. O toaletă nu ar curge niciodată pe podea. Dacă apar curgeri la o toaletă, acestea vor avea loc prin podea și nu pe podea. Toaletele au tendința de a curge în jos (în fundație, subsol), iar cazurile în care apar scurgeri de la toalete pe podea sunt destul de rare. În plus, dacă aveți de-a face cu o toaletă care curge, simpla ștergere a mizeriei nu va rezolva problema. Sunt mult mai multe lucruri de făcut pentru a o repara.

Totuși, acest lucru nu justifică raționamentul de a etanșeiza îmbinarea toaletei de podea, în primul rând. Există două lucruri importante de luat în considerație:

Etanșeizarea previne mirosul

Da, baia este un loc care trebuie menținut curat, dar poate fi un loc care captează cu ușurință mirosuri neplăcute. Dacă nu etanșeizați toaleta de podea, v-ați putea trezi că mirosiți reziduurile apei de la mop, de la cadă...

Etanșeizarea păstrează toaleta în siguranță

Nu-ți făceai griji în privința deplasării toaletei prin toată baia, nu? Mai gândește-te! Etanșeizarea menține toaleta fixă pe podea, evitându-se posibile daune sau funcționări defectuoase.

Acum, știind raționamentul din spatele acestui proces, de ce să nu dorești să etanșeizezi toaleta? Ajută la igiena băii și oferă protecție sanitară. Deci, dacă nu ai făcut deja acest lucru (sau dacă ești pe punctul de a înlocui o toaletă), află aici cum să faci acest lucru:

 

Întrebarea noastră este:

Vasul de toaletă se pune PE Silicon sau Siliconul se aplică DUPĂ poziționarea vasului (ca în video)?

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019