Afla acum ce tehnologii expun companiile prezente la DataCenter Forum!

92 vizualizari
DataCenter Forum 2017
Distribuie pe


DATACENTER FORUM 2017
Tehnologii si Sisteme de Data Center si Mobile Data Center

11 Mai / 2017 / Bucuresti
Crowne Plaza Hotel / Bucuresti

15 producatori si furnizori de sisteme expun produse si solutii in cadrul DataCenter Forum 2017. Veti avea astfel oportunitatea unei documentari extinse intr-o singura zi, precum si evaluarea „live” a unor tehnologii mai greu de gasit in afara expozitiei. Complementar, veti avea acces la o sesiune extinsă de prezentari si workshopuri care sa va ajute la identificarea si adoptarea celor mai bune solutii.

Au confirmat deja prezenta in standurile DataCenter Forum 2017 urmatoarele companii:

• APC by Schneider Electric, care va prezenta in expozitie si in cadrul sesiunii interactive solutia de management al infrastructurii centrelor de date StruxureWare, un sistem DCIM vendor-neutral scalabil de monitorizare in timp real a infrastructurii fizice.
• NEXANS va detalia avantajele noii generatii de sisteme de cablare structurata dedicate centrelor de date, exemplificate pe Rack-ul 42U din expozite, dotat cu Patch Panels de cupru si fibra optica.
• RITTAL va prezenta solutii de crestere a nivelului de protectie fizica a echipamentelor IT si a securitatii camerelor de date, care vor putea fi vazute la lucru intr-un camion demonstrativ ce va integra mai multe modele de rack-uri TS-IT, pupitre de comanda, dulapuri de distributie si unitati de racire.
• VERTIV vine la DataCenter Forum 2017 cu noua generatie de echipamente de racire cu capabilitati avansate pe zona de “precision cooling”, exemplificate “live” la stand cu un echipament de climatizare, dar si un UPS modular.
• RIELLO aduce la evenimentul organizat de Tema Energy cele mai noi solutii de power-backup, prezentand in stand un echipament UPS, cu design “transformerless” de noua generatie, din gama MST de 200kVA.
• HOPPECKE va prezenta un ghid practic de selectie a bateriilor pentru echipamentele de power-backup, exemplificat pe rack-ul modular cu acumulatori adus la stand.
• ENERIA – CAT va ilustra capabilitatile noilor solutii de electro-alimentare din portofoliul Caterpillar, fiind prezent in expozitie cu doua grupuri electrogene de inalta performanta si un inversor ATS.
• LEOCH va analiza modul in care influenteaza alegerea bateriilor eficienta solutiilor de backup, prezentand in expozitie noile modele de baterii VRLA din portofoliul companiei.
• PYRALIS va aborda in cadrul prezentarii detectia si stingerea incendiilor cu solutii special concepute pentru centrele de date, exemplificate la stand de un sistem de detectie fum prin aspiratie si de stingere hibrid, cu agent Novec 1230.
• Standul Carrier & Toshiba va prezenta avantajele competitive ale echipamentelor HVAC Toshiba si respectiv Carrier, demonstrate practic cu ajutorul celor doua modele de unitati de climatizare Toshiba aduse in expozitie.

In standurile DataCenter Forum 2017 vor mai fi prezente si companiile UNILINE (sisteme de cablare structurata si un rack 42U cu Patch Panels de cupru si fibra optica, dar si echipamente IT active), Mitsubishi (un echipament Mitsubishi Electric- PKA- RP71KAL) si Uniflair by Schneider Electric (un sistem de pardoseala flotanta de tip Data Center).

Tema Energy va prezenta, in premiera, un Data Center Mobil proiectat si executat special pentru eveniment, in care va integra cele mai noi si mai eficiente tehnologii de climatizare, UPS, monitorizare, detectie si stingere incendii sau control acces.

Cel mai important eveniment local al industriei Data Center va include, in premiera in Romania, si 2 workshop-uri sustinute de catre specialistii Uptime Institute – cel mai cunoscut organism de standard si de certificare in domeniul Data Center, care vor aborda tendintele de digitizare si remodelare a Data Centerelor modern, dar si modalitati practice de crestere a eficientei operationale in centrele de date.

DataCenter Forum 2017 se adreseaza profesionistilor, operatorilor si investitorilor din centrele de date, carora le ofera posibilitatea de a se informa despre cele mai noi si performante solutii ale momentului, de a le vedea la lucru si de a interactiona direct cu furnizorii si integratorii de sisteme. Evenimentul reprezinta totodata o oportunitate de networking pentru actorii din domeniul Data Center, de care puteti beneficia inregistrandu-va pe site-ul http://datacenter-forum.ro. Participarea la eveniment este gratuita.

Ce va propune DataCenter Forum in 2017?
DataCenter Forum este un eveniment unic organizat de Tema Energy, pe 11 mai la Crowne Plaza Bucuresti. Ce va asteapta la aceasta intalnire de business la care sunteti invitati: 
• 550 mp de spatiu expozitional cu cele mai relevante si performante tehnologii din domeniu: de la solutii de climatizare si UPS-uri, la centre de date de tip container 
• 13 expozanti de talie globala: Vertiv, Riello, APC by Schneider, Nexans, Caterpillar, Rittal, Hoppecke, Leoch, Pyralis, Toshiba, Carrier, Uniline si Helinick 
• O premiera nationala, un workshop organizat de Uptime Institute pe tema „Data Center Management & Operations Best Practices”
• Oportunitatea vizitarii unui Mobile DataCenter 
• Dezbateri asupra principalelor tendinte din industrie 
• Abordari practice pentru cele mai apasatoare probleme legate de infrastructura IT 
• Solutii dezvoltate pentru toate cerintele, inclusiv pentru camere de date de mici dimensiuni 
• Interactiuni cu specialisti de top, disponibili pentru dialog 
• O seara de gala, potrivita pentru un networking de calitate 
• Intrare libera, prin inregistrare pe site http://datacenter-forum.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video