AFRISO va asteapta in Frankfurt, la ISH, in perioada 14-18 martie 2017

119 vizualizari
Afriso la Frankfurt
Distribuie pe

Avem placerea sa va invitam la standul AFRISO (B 25, Pavilion 10.2) unde va vom prezenta ultimele noutati in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii. In centrul atentiei se va afla sistemul modular CAPBs - completat cu noi senzori, in special pentru monitorizarea calitatii aerului in incaperi de birouri, spatii comerciale sau de locuit. De asemenea, cele mai recente modele de analizoare de gaze din gama BlueLine cu tehnologia eco-senzori - cu durata extinsa de viata - vor fi prezentate impreuna cu noua aplicatie mobila EuroSoft live.

Sistemul SmartHome AFRISOLab ce utilizeaza standardul EnOcean este prezent cu noi componente ce sporesc atat confortul cat si siguranta locuintei: monitorizarea si reglarea temperaturilor, a calitatii aerului, umiditatii si multe altele.

Noi aparate de masura moderne in domeniul presiunilor, temperaturilor, debitelor, a gestionarii lichidelor si gazelor atat in industrie cat si in HVAC si alimentari cu apa sunt expuse la standul AFRISO incluzand cele mai recente tehnologii de preluare de date wireless.

Aparatele de masura AFRISO - conectate acum si la Smart Glasses
AFRISO vine cu o noua premiera in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii: compatibilitatea aparatelor de masura AFRISO cu Smart Glasses. Cu aceasta tehnologie invoatoare, specialistii pot vizualiza permanent, in timp real, valorile masurate (analiza de gaze, presiuni, temperaturi etc) in ochelarii speciali, iar in acelasi timp, pot efectua operatiunile specifice de service, folosind ambele maini. Inca o data, reconfirmam motto-ul nostru:

Din 1869. Intotdeauna primul.

www.afriso.ro
www.analizoaredegaze.ro
www.contoare-zenner.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video