Aerteknika

AFRISO va asteapta in Frankfurt, la ISH, in perioada 14-18 martie 2017

Afriso la Frankfurt
vizualizari

Avem placerea sa va invitam la standul AFRISO (B 25, Pavilion 10.2) unde va vom prezenta ultimele noutati in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii. In centrul atentiei se va afla sistemul modular CAPBs - completat cu noi senzori, in special pentru monitorizarea calitatii aerului in incaperi de birouri, spatii comerciale sau de locuit. De asemenea, cele mai recente modele de analizoare de gaze din gama BlueLine cu tehnologia eco-senzori - cu durata extinsa de viata - vor fi prezentate impreuna cu noua aplicatie mobila EuroSoft live.

Sistemul SmartHome AFRISOLab ce utilizeaza standardul EnOcean este prezent cu noi componente ce sporesc atat confortul cat si siguranta locuintei: monitorizarea si reglarea temperaturilor, a calitatii aerului, umiditatii si multe altele.

Noi aparate de masura moderne in domeniul presiunilor, temperaturilor, debitelor, a gestionarii lichidelor si gazelor atat in industrie cat si in HVAC si alimentari cu apa sunt expuse la standul AFRISO incluzand cele mai recente tehnologii de preluare de date wireless.

Aparatele de masura AFRISO - conectate acum si la Smart Glasses
AFRISO vine cu o noua premiera in domeniul aparatelor de masura pentru instalatii: compatibilitatea aparatelor de masura AFRISO cu Smart Glasses. Cu aceasta tehnologie invoatoare, specialistii pot vizualiza permanent, in timp real, valorile masurate (analiza de gaze, presiuni, temperaturi etc) in ochelarii speciali, iar in acelasi timp, pot efectua operatiunile specifice de service, folosind ambele maini. Inca o data, reconfirmam motto-ul nostru:

Din 1869. Intotdeauna primul.

www.afriso.ro
www.analizoaredegaze.ro
www.contoare-zenner.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare