APC by Schneider Electric incheie un parteneriat de distributie cu IT Smart Distribution

60 vizualizari
APC BY SCHNEIDER
Distribuie pe

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de alimentare electrica de siguranta si climatizare de precizie, a incheiat un parteneriat de distributie in Romania cu IT Smart Distribution. Astfel, intreg portofoliul de produse APC by Schneider Electric va putea fi achizitionat si prin reteaua de parteneri IT Smart Distribution. 

Solutiile oferite de APC by Schneider Electric includ surse de tensiune neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura InfraStruxure™ - care integreaza echipamente de infrastructura fizica, alimentare electrica, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducand, totodata, consumul de electricitate cu pana la 30%.

Proiectate atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru corporatii, solutiile APC by Schneider Electric imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta al retelelor, echipamentelor electronice, industriale si de comunicatii.

„Incheierea parteneriatului cu IT Smart Distribution, o companie tanara, dinamica si cu un potential interesant, se inscrie in strategia de consolidare a canalului de distributie in Romania si are drept scop cresterea accesibilitatii produselor APC by Schneider Electric pentru utilizatorul final”, declara Mirela Danciu, Vicepresedinte IT Business, Schneider Electric Romania.

“Parteneriatul dintre APC by Schneider Electric si IT Smart Distribution reprezinta un pas important in diversificarea beneficiilor oferite partenerilor nostri. Prioritatea noastra este sa le asiguram acestora mai multa usurinta in a oferta solutii customizate si avantajoase pentru orice tip de cerere si pentru orice categorie de utilizatori. Astfel, includerea produselor APC by Schneider Electric in portofoliul IT Smart Distribution reprezinta o miscare strategica in extinderea gamei de produse si un progres in consolidarea politicii companiei de a dezvolta parteneriate cu cele mai apreciate branduri IT&C la nivel mondial”, afirma, la randul sau, Horia Chitu, Director General, IT Smart Distribution.


Despre APC by Schneider Electric
APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. 
www.apc.com 

Despre Schneider Electric
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 130 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, fiabila, eficienta, productiva si verde, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 22.4 miliarde de euro in 2011, prin activitatea lor constanta de a ajuta persoanele si organizatiile «sa profite la maxim de resursele energetice». 
www.schneider-electric.com/ro 

Despre IT Smart Distribution
IT Smart Distribution este o companie nou infiintata pe piata de distributie IT&C din Romania si isi propune sa acopere un portofoliu de produse finite si servicii de cea mai buna calitate, produse adaptate cerintelor clientilor finali.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video