Aerteknika

APC by Schneider Electric lanseaza noua gama de UPS-uri MGE Galaxy 300i

UPS-uri MGE Galaxy 300i
vizualizari

UPS-urile Galaxy 300i asigura fiabilitate in alimentarea cu energie electrica a aplicatiilor critice

Schneider Electric a lansat pe piata din Romania gama de UPS-uri MGE Galaxy 300i, o solutie simpla si fiabila dedicata companiilor mici si mijlocii, cladirilor comerciale si instalatiilor tehnice. Aceasta solutie ofera o protectie sigura impotriva intreruperilor de energie electrica si un sistem robust si usor de instalat la cel mai bun raport pret-performanta.

Galaxy 300i este un produs UPS trifazat care respecta toate cerintele Directivei RoHS (privind limitarea utilizarii anumitor substante periculoase in echipamente electrice si electronice). UPS-ul inregistreaza o rata de eficienta energetica de pana la 90,5%, superioara altor sisteme UPS cu caracteristici similare, ceea ce asigura costuri operationale si de racire mai scazute pe termen mediu si lung.

Sistemul UPS utilizeaza o topologie online cu dubla conversie, care asigura o alimentare cu energie electrica stabilizata si fiabila. Galaxy 300i este echipat cu un transformator integrat si cu un bypass mecanic intern care garanteaza un nivel inalt de disponibilitate a alimentarii. Aceste caracteristici, combinate cu designul compact si usurinta instalarii, raspund tuturor cerintelor clientilor aflati in cautarea unui UPS trifazat in gama de putere 10-40kVA.

„Feedback-ul primit de la partenerii si clientii nostri arata ca disponibilitatea, fiabilitatea, managementul facil si gradul de siguranta a alimentarii cu energie electrica sunt aspectele cheie pe care sistemele UPS trebuie sa le asigure pentru companiile mici si mijlocii”, a declarat Mirela Danciu, Vicepresedintele Diviziei IT a Schneider Electric Romania. “Noul sistem Galaxy 300i a fost conceput pentru a indeplini aceste cerinte, astfel ca UPS-ul este usor de instalat si de operat, fiind, in acelasi timp, accesibil ca pret. Este ideal pentru utilizatorii finali care achizitioneaza un UPS trifazat pentru prima data”. 

Utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza si administra cererea de energie la nivel local si de la distanta prin intermediul unei interfete web/SNMP simple si al unui display prietenos, disponibil in 18 limbi.

Pentru o distributie optima a energiei electrice, sistemul Galaxy 300i este disponibil atat in versiune tri-trifazata, cat si in versiune cu intrare trifazata – iesire monofazata. De asemenea, sistemul permite realizarea tuturor operatiilor necesare la instalare si intretinere doar prin fata, putand fi astfel instalat in spatii inguste.
www.schneider-electric.com/ro


APC By Schneider Electric Launches MGE Galaxy 300i UPS System 
Galaxy 300i UPS provides reliable power for mission critical applications. 
Schneider Electric, a global specialist in energy management, introduced the launch of the MGE Galaxy 300i UPS system.
The Galaxy 300i provides a simplified and reliable solution for protecting small and medium businesses, commercial buildings and technical facilities. It offers reliable power protection and a robust and easy to install system at the best price to performance ratio.
Galaxy 300i is a 3-phase UPS product that is fully RoHS (Restriction of the use of Hazardous Substances) compliant. The power efficiency rates up to 90.5% with output transformer, higher than other UPS systems with similar features. This efficiency provides lower operational and cooling costs over the medium and long-term.
The UPS system uses a double conversion online topology which provides a regulated and reliable power supply. The Galaxy 300i offers integrated transformer, internal mechanical bypass to provide higher levels of power availability. These features, combined with the compact design and easy installation meet all the key requirements of customers looking for a 3-phase UPS in the 10-40kVA power range. 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare