Bosch Sisteme de Securitate si Sony isi unesc fortele colaborand in domeniul solutiilor de securitate video

134 vizualizari
Bosch Sony
Distribuie pe

Bosch Sisteme de Securitate si Sony stabilesc un parteneriat in domeniul securitatii video

• Cele doua companii isi unesc fortele, colaborand in domeniul solutiilor de securitate video
• Clientii ambelor companii vor beneficia de calitatea superioara a imaginii Sony, combinata cu expertiza Bosch in analiza video si managementul eficient al ratelor de biti
• Organizatia de vanzari si marketing Bosch Sisteme de Securitate va oferi support tuturor clientilor Sony de securitate video cu exceptia celor din Japonia

Bosch Sisteme de Securitate si Sony Corporation au semnat un contract in vederea colaborarii pentru dezvoltarea de produse si solutii inovatoare, in domeniul aplicatiilor de securitate video. Incepand cu anul 2017, cele doua companii doresc sa isi combine expertiza tehnologica pentru a stabili noi standarde in ceea ce priveste imaginile video cu o rezolutie inalta si cele capatate pe o luminozitate scazuta. Conform parteneriatului agreat, clientii securitatii video Sony din toate pietele, exceptand Japonia, vor fi deserviti si sprijiniti de catre organizatia de marketing si vanzari a Bosch Sisteme de Securitate. Parteneriatul este supus aprobarii de catre consiliile de concurenta. 

In acest parteneriat, Sony va aduce expertiza sa in calitatea si performanta imaginilor video, in timp ce Bosch va adauga un set robust de analiza video pentru interpretarea datelor, precum si tehnologii inovatoare pentru a atinge rate de biti foarte eficiente si cerintele de stocare minima. „Acest parteneriat va revolutiona industria securitatii video, de vreme ce imbina expertiza tehnologica unica si forta a doua companii importante din domeniul aplicatiilor de securitate video. Clientii pot beneficia de calitatea superioara a imagnilor Sony, precum solutiile 4K, combinate cu managementul ratelor de biti si analiza video Bosch,” spune Toru Katsumoto, vice presedintele diviziei de Produse si solutii video, Presedintele de sector al Grupului de produse profesionale, Sony Corporation. 

„Acest parteneriat unic sprijina de asemenea viziunea Bosch in ceea ce priveste Internetul lucrurilor. Camerele de securitate video, mai exact datele pe care acestea le colecteaza, joaca un rol important in dezvoltarea Internetului lucrurilor. Camerele video pot fi numite „ochii internetului lucrurilor”, spune Gert van Iperen, Presedintele diviziei Bosch Sisteme de Securitate. 

Clientii securitatii video Sony vor fi deserviti si sprijiniti de catre o echipa dedicata de vanzari si marketing din organizatia Bosch Sisteme de Securitate, ce va oferi suport clientilor, servicii post vanzare si training in diferite limbi, in 50 de tari din toata lumea. „Organizatia globala Bosch Sisteme de Securitateva sprijini echipa de marketing si vanzari responsabila pentru produsele cu brandul Sony, precum si clientii Sony, pentru dezvoltarea afacerii printr-un suport si servicii excelente”, spune van Iperen. Sony va continua sa dezvolte si sa fabrice produse de securitate video sub brandul sau. 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video