Cerberus FIT FC360 - Noua centrala anti-incendiu, adresabila, de la Siemens Building Technologies

174 vizualizari
Cerberus FIT, FC360
Distribuie pe

- dedicată aplicaţiilor mici şi medii

Cerberus FIT, FC360 – sistemul adresabil
Indiferent de tipul clădirii/aplicaţiei siguranţa oamenilor şi a bunurilor este o preocupare majoră. Incendiile pun vieţile oamenilor în pericol şi de cele mai multe ori rezultă în pierderi financiare substanţiale. Într-o situaţie de urgenţă, o reacţie rapidă şi de încredere este esenţială.
Cerberus™FIT FC360 este soluţia ideală pentru o protecţie de încredere, la incendiu a aplicaţiilor de dimensiuni mici şi medii precum: şcoli, magazine din centre comerciale, hoteluri şi hosteluri, site-uri industrial mai mici, cămine de bătrâni. FC360 este parte a sistemului Cerberus FIT, un sistem de protecţie la incendiu dezvoltat special pentru utilizare în clădiri şi facilităţi mici. 
FC360 susţine conexiunea a până la 126 de elemente C-NET, incluzând detectoarele cu tehnologia patentată ASA (Analizare Avansată a Semnalului) din gama Cerberus PRO, care oferă imunitate împotriva fenomenelor  înşelătoare şi previne alarmele false. Detectoarele şi perfiericele sunt conectate în buclă, ceea ce reduce costurile de cablare şi îmbunătăţeşte semnificativ fiabilitatea întregului sistem mulţumită buclei de comunicaţie. Sistemul de protecţie la incendiu FC360 este uşor de instalat, pus în funcţiune şi întreţinut datorită interfeţei simple şi intuitive. Iconiţele, indicatoarele LED şi butoanele facilitează manevrarea şi informaţia este afişată într-o manieră simplă şi uşor de înţeles – reducând astfel necesarul de instruire.

Gama FC360 este disponibilă în 4 variante constructive:
FC361-ZZ, centrală în carcasă compactă cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah;
FC361-YZ, centrală în carcasă compactă cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah şi panou LED indicator pentru 16 zone;
FC361-ZA, centrală în carcasă confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah;
FC361-YA, centrală în carcasă confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah şi panou LED indicator pentru 16 zone;
 

 Opţiuni pentru gama de centrale FC360:

 Modul 4 ieşiri monitorizate 24V, 1A pe ieşire, max 2A pe modul;
 Modul comunicaţie RS232 sau RS485;
 Modul o ieşire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A;

Avantaje şi puncte cheie FC360:
• Centrală adresabilă cu o buclă, eficienţă din punct de vedere al costului, pentru aplicaţii mici şi medii;
• Detecţie rapidă şi de încredere datorită tehnologiei ASA – fără alarme false;
• Centrală compactă cu interfaţă de utilizare simplă şi intuitivă;
• Uşor de instalat, pus în funcţiune şi întreţinut - datorită configuratorului integrat;
• Sistem deschis care poate fi întreţinut cu orice furnizor autorizat;
• Punere în funcţiune via browser WEB - nu este necesar software de programare adiţional.

Gama anti-incendiu Cerberus FIT de la Siemens  Building Technologies include si centralele conventionale FC 120

Gama FC120 este disponibilă în 4 variante constructive, cu 2, 4, 8 sau 12 zone de detecţie, respectiv centralele FC121, FC 122, FC123, FC124 cu carcasă cu spațiu pentru 2 acumulatori 12V/4 Ah sau 12V/7Ah respectiv 12V/12Ah sau12V/17Ah;

Opțiuni pentru gama de centrale FC120:
- Modul 2 ieşiri supervizate 24V, 1A şi 2 releee, 2x30V/1A(FC121, FC122);
- Modul monitorizat ieşire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A;
- Modul indicator LED 12 zone(FC123, FC124);
- Comutator cheie pentru acces operare;

Cu ajutorul sistemului Cerberus FIT oferim protecție anti-incendiu de încredere, fiind în același timp o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și adaptabilă unei game mai variate de aplicații.

Utilizarea facilă şi intuitivă a centralei de detecție este asigurată de taste simple şi indicatori la obiect afişaţi pe ecranul LCD. Mai mult, se poate face cu încredere testarea sistemului folosind comenzi simple şi precise.

Detectoarele convenţionale din gama Cerberus FIT sunt de mai multe tipuri: de fum, de temperatură fixă, de temperatură fixă şi creştere de temperatură şi combinate, de fum si temperatură. Detectoarele convenţionale Cerberus FIT utilizează o tehnologie inteligentă de algoritm pentru a detecta rapid şi corect focurile deschise, minimizând în acelaşi timp riscul alarmelor false. Labirintul patentat împreună cu algoritmul de verificare extind durata de viaţă a detectoarelor reducând acumularea de praf şi murdărie. 
Centrale flexibile, detectoare de încredere şi o gamă variată de dispozitive periferice - Cerberus FIT cuprinde tot ce este necesar pentru o detecţie la incendiu complexă. Detectoarele convenţionale şi periferice de la Siemens au fost proiectate să combine performanţa excelentă cu instalarea, punerea în funcţiune, mentenanţa şi utilizarea zilnică. Cerberus FIT asigură detecţia sigură, de încredere şi convenabilă la costuri cât mai reduse. 

Contact: 
siemens.ro/bt
buildingtechnologies.ro@siemens.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video