Colaborare Bosch si compania SCOP Computers

73 vizualizari
Divizia Sisteme de Securitate Bosch
Distribuie pe

Divizia Sisteme de Securitate Bosch si compania SCOP Computers devin parteneri in domeniul sistemelor de securitate, siguranta si comunicatii

Divizia Sisteme de Securitate Bosch, furnizor international de sisteme si echipamente pentru securitate, siguranta si comunicatii, anunta demararea colaborarii cu firma SCOP Computers S.A..

„Sistemele de securitate, siguranta si comunicatii se axeaza din ce in ce mai mult pe componentele IT. Din acest motiv, divizia Sisteme de Securitate Bosch din Romania a ales firma SCOP Computers, o companie recunoscuta pentru competentele sale pe partea de sisteme informatice, pentru a fi distribuitorul de solutii de securitate Bosch din acest domeniu”, afirma Alexandru Bogdan, Regional Sales Manager al diviziei Sisteme de Securitate Bosch. 

“Vom incepe colaborarea prin promovarea si vanzarea echipamentelor de supraveghere, atat analogice cat si IP, echipamente care completeaza si extind portofoliul nostru de solutii. Piata sistemelor de supraveghere este in continua crestere, in special cea de sisteme de supraveghere IP, iar colaborarea cu divizia Sisteme de Securitate Bosch ne permite indeplinirea unui obiectiv important, acela de a oferi partenerilor nostri solutii de inalta calitate care sa ii ajute sa se dezvolte si sa adauge valoare afacerilor lor“, a declarat Mirel Lichiardopol, Director Executiv SCOP Computers.

Divizia Sisteme de Securitate Bosch, parte a concernului german Bosch, este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2006. Bosch ofera clientilor sai o gama larga de produse de securitate, cu o garantie de 36 de luni pentru toate produsele sale - echipamente de supraveghere, inregistrare si monitorizare video, de detectie efractie si control acces, de detectie si semnalizare incendiu, de adresare publica si evacuare vocala si echipamente de conferinta.

SCOP Computers este o companie privata infiintata in 1994. Timp de peste 18 ani, SCOP Computers s-a pozitionat ca unul dintre cei mai importanti distribuitori IT, dedicat unui business care aduce valoare in zona IT si consumer electronics, oferind suport partenerilor sai si ajutandu-i sa aiba un business de succes.

Pentru mai multe informatii, accesati www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video