Componente tehnice pentru ingineri Marca RS Pro

145 vizualizari
produse tehnice pentru ingineri RS Pro
Distribuie pe

Deciziile au consecințe. Luarea deciziilor corecte poate îmbunătăţi eficienţa afacerii dvs. Pentru că fiecare decizie contează, FIECARE PIESĂ CONTEAZĂ. Acesta este motivul pentru care RS Pro va oferă tot ceea ce aveţi nevoie. Alegeţi calitate, performanţă şi valoare fără compromisuri! - Alegeţi RS Pro!

RS Pro este marca proprie a RS Components și Allied, cei mai mari distribuitori de produse tehnice pentru ingineri. RS Components este reprezentată în România în exclusivitate prin Aurocon COMPEC. Pe lângă cele peste 45.000 de produse RS Pro, oferta conține peste 500.000 de produse industriale și componente tehnice de la 2.500 de branduri de top.

compec

Produsele RS Pro oferă clienților combinația excepțională între calitate, performanţă și preț. În plus, pentru asigurarea calității, RS a introdus verificarea tuturor produselor prin audit, inspecție și testare în vederea certificării cu Sigiliul de Aprobare RS.

Obiectivul RS Pro este acela de a vă ajuta să utilizaţi raţional bugetul de care dispuneţi, fără săfaceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea. De la conectori şi cabluri, până la unelte mecanice şi aparatură, totul este verificat în etape riguroase, pentru a ne asigura că vă oferim cel mai corect raport calitate/preţ. În plus, toate produsele sunt la un clic distanță și pot ajunge chiar și în 24h direct acolo unde aveți nevoie.

În cele ce urmează vă este prezentată o selecţie de produse marca RS Pro puse la dispoziţia dvs. de RS Components (www.rsromania.com) prin singurul distribuitor autorizat în România Aurocon COMPEC (www.compec.ro)

Optocuplor RS Pro, cu montare pe şină DIN

Nr. stoc RS 905-4286

optocuplor rs Pro

Optocuploarele RS Pro sunt produse noi evoluate din izolatoare optice, relee cu semiconductoare şi blocuri terminale cu montare pe şină DIN. Aceste module beneficiază de utilizarea cuplării cu izolare optică pentru a preveni interferenţele electrice şi generarea de zgomot în aplicaţii embedded şi PLC. Sunt perfect aplicabile în diverse sisteme de control de echipamente, automatizare fabrică/proces, echipamente de comunicaţii şi clădiri industriale.

Indicator de alarmare RS Pro Ptec, 12 V

Nr. stoc RS 909-2562

indicator de alarmare

Gama RS Pro de indicatoare de alarmă cu montare pe panou oferă un semnal sonor pulsatoriu, perfect pentru utilizare în circuite de alarmă. Chiar şi mai bună este instalarea rapidă şi uşoară cu piuliţă de blocare pe panou şi terminale cu şurub. Indicatorul este o alarmă sonoră pulsatorie de 22,5mm.

Kit RS Pro de siguranţe fuzibile F, T

Nr. stoc RS 893-8534

Kit RS Pro de sigurante fuzibilekit de sigurante fuzibile

Kiturile de siguranţe fuzibile 893-8534 marca RS oferă o gamă largă de siguranţe fuzibile pentru protecţie la o varietate de curenţi. Kitul de faţă cuprinde siguranţe cu acţionare rapidă (F), dar şi cu acţionare lentă (T).

Seria LM10 de la RS Pro – senzor liniar de poziţie cu montare pe panou

Nr. stoc RS 317-780

senzor liniar de pozitie

LM10 este un senzor potenţiometric liniar cu corp din nailon umplut cu sticlă, având o cursă electrică de 10 mm a unei tije pretensionate cu arc. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea ca divizor de tensiune (nu rezistenţă variabilă), cu înmagazinarea rezultatelor de ieşire cu ajutorul unui amplificator de impedanţă ridicată.

Kit de scule pentru electricieni RS Pro cu 88 piese, VDE/1000 V

Nr. stoc RS 734-8885

kit de scule pentru electricieni

Vă punem la dispoziţie o paletă largă de scule, truse de scule, accesorii, cutii de scule, genţi, consumabile, etc. Printre acestea, este prezentată de exemplu, trusa de scule pentru electricieni cu 88 de piese. Trusa conţine: chei tubular, chei hexagonale, imbus, şurubelniţe izolate, tipuri diverse de patenţi, foarfeci, ciocan, tester electric, ruletă, toate protejate în carcasă de plastic rezistentă.

Fie că sunteți acum în căutarea unui senzor, condensator, conector sau orice altă componentă tehnică sau doar vă faceți planuri pentru dezvoltarea sau intreținerea proiectelor. Inginerii COMPEC vă oferă gratuit servicii de consultanţă tehnică.

Autor: Bogdan Grămescu

Compec Aurocon

Distribuitor autorizat RS Components
compec@compec.ro
021 304 62 33

www.rsromania.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video