novapex

 

Detectie wireless a incendiului - SWING (Building Technologies)

Detectie wireless a incendiului
vizualizari

SWING - tehnologie de detectie wireless, dedicata cladirilor cu valoare istorica

Sistemul de detectie a incendiului SWING (Siemens Wireless Next Generation) ofera un nivel ridicat de fiabilitate si flexibilitate, fiind in acelasi timp unica solutie de detectie incendiu wireless.

Swing combina o retea wireless sigura cu tehnologia ASA patentata (Advanced Signal Analysis) pentru a se asigura de o detectie optima la incendiu. Sistemul este potrivit in mod special in locatii unde este imposibila cablarea detectoarelor sau acolo unde este nedezirabila, cum ar fi in cazul cladirilor cu valoare istorica.

Sistemul SWING se bazeaza pe WMN (wireless mesh network), care maximizeaza redundanta comunicationala avand, astfel, aceeasi performanta din punct de vedere al securitatii si fiabilitatii ca si solutiile pe baza de cablu.

In reteaua de tip mesh, fiecare dispozitiv wireless comunica cu dispozitivele adiacente, ceea ce inseamna ca cel putin doua cai redundante sunt disponibile in orice moment pentru a transmite informatii. Pentru a creste siguranta, fiecare dispozitiv are doua benzi de frecventa cu canale multiple. 

In cazul unei tulburari, reteaua se "repara" singura schimband canalele sau benzile de frecventa si prin transmiterea informatiei mai departe printr-un dispozitiv adiacent. Aceasta asigura ca toate informatiile disponibile ajung in interfata si in cele din urma in centrala anti-incendiu.
Mai multe informatii despre SWING 


SWING – feeling safe, being free
Radio fire detection is the ideal solution for rooms or buildings of historical value, with aesthetic or architectural restrictions or for temporary installations. Thanks to wireless technology, devices can be quickly and freely positioned and repositioned. This facilitates planning, allows for cost-efficient installation and offers a high level of freedom and flexibility should room usage or building structure change in the future.
Application examples for SWING – the reliable and flexible wireless fire alarm system:
• Museums, historical sites, libraries
• Hotel rooms, offices, convention halls
• Industrial rooms with changing usage
• Temporary installations like exhibitions

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019