Eaton lansează gama de dispozitive UPS Eaton 91PS

64 vizualizari
UPS Eaton 91PS
Distribuie pe

Noua gamă care utilizează curent monofazat completează gama actuală de dispozitive UPS Eaton 93PS pentru a oferi mai multă flexibilitate, disponibilitate și rentabilitate.

Eaton a lansat Eaton 91PS, o alternativă - care utilizează curent monofazat - la gama existentă Eaton 93PS, lider pe piața surselor de putere neîntreruptibilă (UPS). Ambele game sunt proiectate pentru aplicații în care eficiența, fiabilitatea, siguranța și scalabilitatea sunt esențiale. Sursa cu curent monofazat Eaton 91PS, recent lansată, are o putere nominală cuprinsă între 8 și 30 kW, în timp ce UPS-ul trifazat Eaton 93PS este disponibil la puteri nominale cuprinse între 8 și 40 kW. Produsele din gamele Eaton 91PS și 93PS sunt cele mai avansate dispozitive UPS din gamele lor, oferind o disponibilitate ridicată și costuri mai scăzute de proprietate pentru camerele de servere, centrele de date de mici dimensiuni și aplicațiile IT critice, cum ar fi aplicațiile din domeniul sănătății, al telecomunicațiilor, maritim și industrial. Noile modele sunt disponibile în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA) din septembrie 2018.

Eaton 91PS și 93PS oferă industriei dispozitivelor UPS cel mai scăzut cost total de proprietate. Ambele game de produse sunt proiectate cu tehnologii de vârf, pentru a crea niveluri și mai mari de eficiență, peste 96 % în modul normal de dublă conversie, ceea ce poate genera economii de peste 1000 € pe an, comparativ cu un model de 30 kW, cu o eficiență de 94 %. Cu un factor de putere de 1,0, dispozitivele UPS 91PS și 93PS livrează cu 25 % mai multă energie reală decât dispozitivele UPS echivalente, îmbunătățind eficiența energetică.

Eaton a lansat Eaton 91PS

În plus, gamele utilizează două dintre tehnologiile-cheie ale Eaton pentru a obține niveluri de eficiență și mai mari: Sistemul de Economisire a Energiei Eaton (ESS) permite gamelor Eaton 91PS și 93PS să atingă niveluri de eficiență de până la 99 % și economii anuale potențiale duble. Este demonstrat faptul că ESS este cel mai fiabil sistem de economisire a energiei de pe piață, fiind utilizat de mulți ani în cadrul unei baze instalate vaste. Chiar și în comparație cu eficiența extrem de ridicată a modului dublă conversie, modul ESS poate reduce și mai mult pierderile, cu 74 % cu o sarcină obișnuită a UPS-ului, în timp ce Sistemul de Administrare a Modulelor Variabile (VMMS) al Eaton ajută la obținerea unei eficiențe ridicate chiar și atunci când nivelul sarcinii UPS-ului este scăzut, ceea ce este tipic pentru sistemele UPS utilizate de mult timp.

Gamele 91PS și 93PS includ câteva caracteristici unice pentru Eaton, care sunt concepute pentru a oferi cea mai mare disponibilitate posibilă pentru infrastructurile critice. Printre acestea se numără:

• Hot Sync, tehnologia brevetată de către Eaton pentru partajarea sarcinilor între dispozitivele UPS, care elimină orice punct de defecțiune dintr-un sistem de dispozitive UPS care operează în paralel;

• Gestionarea avansată a bateriilor (ABM), care permite încărcarea inteligentă și crește durata de viață a bateriilor;

• Modulele de energie Hot Swappable și Hot Scalable, care pot fi înlocuite sau adăugate, în timp ce alte module continuă să protejeze sarcina, eliminând nevoia de by-pass pentru efectuarea concomitentă a mentenanței sau când se dorește adăugarea unui nivel mai ridicat de energie la sistem;

• Redundanța inerentă care poate fi obținută doar cu o unitate, evitând nevoia operării în paralel;

• Posibilitatea de virtualizare: gamele 91PS și 93PS susțin software-ul Eaton de Administrare Inteligentă a Energiei Electrice (IPM), care este utilizat pentru monitorizarea și gestionarea UPS-ului ca parte integrantă a infrastructurii energetice și IT.

De asemenea, ambele game includ caracteristici care să asigure instalarea și utilizarea în siguranță, datorită componentelor de siguranță integrate, proiectate, testate și instalate în mod implicit, cum ar fi protecția împotriva alimentării inverse și siguranțele ultra-rapide ale comutatorului static. Acest echipament va reduce și costurile instalării, întrucât nu va fi necesar niciun echipament suplimentar pentru a îndeplini cerințele standard UPS.

Pentru a afla mai multe despre gamele UPS Eaton 91PS și 93PS, vizitați Eaton.eu/91PSand93PS. Pentru mai multe informații despre software-ul Eaton de Administrare Inteligentă a Energiei Electrice (IPM), vizitați Eaton.eu/IntelligentPower. Pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile Eaton privind calitatea energiei, vizitați Eaton.eu/powerquality.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video