e.power LIVE PRESENTATION @ U.P.B.!

185 vizualizari
camusat
Distribuie pe

O lectie deschisa despre o solutie de alimentare alternativa pentru site-urile telecom: e.power by Camusat.

Echipa de ingineri Camusat invita studentii si cadrele didactice de profil ale UPB in data de 27 aprilie 2017, incepand cu ora 10.00 in parcarea din fata Facultatii de Energetica la o prezentare live a unui produs bazat pe green energy.

Evenimentul are scopul de a aduce in atentia studentilor intr-un mod interactiv, practic, cu demonstratii si prezentari live de tehnologii inovative din domeniul alimentarii alternative.

Veti avea ocazia sa interactionati cu echipamentele si cu specialistii Camusat, sa puneti intrebari si sa castigati premii.

Iar pe cei interesati de hibrid sau off-grid, ii asteptam sa devina viitorii specialisti Camusat, incepand cu un program de internship sau juniorat pentru una dintre pozitiile tehnice deschise in cadrul companiei.

Camusat este un jucator important in dezvoltarea retelelor de telecomunicatii, venind in sprijinul operatorilor de retea cu solutii la cheie precum: proiectarea si constructia site-urilor telecom; dimensionarea si furnizarea solutiilor de alimentae cu energie conventionala sau regenerabila; instalarea si comisionarea echipamentelor active telecom si servicii intergrate de monitorizare si mentenanta.

V-am facut curiosi? Atunci ne vedem pe 27 aprilie, incepand cu ora 10.00.

Va asteptam cu mare drag!

Echipa Camusat
www.camusat.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video