Aerteknika

ES Elektro intra in parteneriat cu Universal Robots pentru distributia robotilor colaborativi

robots
vizualizari

ES Elektro, companie cu experiență de 10 ani în domeniul aplicațiilor și soluțiilor industriale, devine importator și distribuitor Universal Robots - firma care a inventat roboții colaborativi, denumiți și coboți. Colaborarea dintre cei doi parteneri va oferi antreprenorilor și companiilor din România soluții eficiente și personalizate pentru automatizarea unei game largi de activități.

Cele două companii oferă astfel soluții hi-tech firmelor din industrie, indiferent de dimensiunea acestora. Atât companiile mari cât și firmele mici și mijlocii pot profita de flexibilitatea, prețul scăzut și siguranța în exploatare a coboților Universal Robots.

„Strategia noastră a fost încă de la început de a oferi cele mai bune inovații industriei românești. Parteneriatul nostru cu Universal Robots se potrivește perfect acestei strategii. Piața roboților colaborativi cunoaște cea mai rapidă creștere din întreaga industrie a automatizărilor, iar Universal Robots este liderul acestui segment. Pe lângă expertiza și capabilitățile în domeniul soluțiilor logistice (connected business), iluminat industrial (lighting technology), automatizări industriale (cursuri, consultanță și inginerie) și o gamă largă de branduri și produse din domeniul electromecanic, ES Elektro va investi de acum și în domeniul coboților Universal Robots. Echipa noastră de vânzări, inclusiv consultanții departamentului de automatizări industriale, au fost instruiți pentru a înțelege potențialul gamei de produse Universal Robots. Departamentul de robotică este condus de Rasmus Larsson. Avem mari așteptări în a putea deservi piața românească, nu numai prin vânzarea roboților Universal Robots, ci și prin consultanță, suport pentru aplicații, servicii post-vânzare și training la locație”, a declarat Rolf de Graaf, director general ES Elektro România

”Împreună cu ES Elektro România vom livra soluții la cheie adaptate celor mai variate nevoi din industria românească. Răspundem astfel cererii în creștere venite din partea companiilor mari și a IMM-urilor pentru automatizarea proceselor industriale. Roboții colaborativi de la Universal Robots au un cost redus față de instalațiile industriale, sunt ușor de instalat, flexibili, nu necesită specialiști pentru programarea lor și eliberează angajații de povara unor sarcini repetitive sau chiar periculoase. Ei fac parte din Industry 4.0, conceptul industrial care beneficiază de pe urma dezvoltării internetului, tehnologiilor cloud și inteligenței artificiale”, a afirmat Horia Stănese, directorul de dezvoltare Universal Robots.

Roboții, tot mai căutați în industrie

Managerii și antreprenorii se bazează tot mai mult pe soluțiile de automatizare și robotizare pentru a crește producția și a scădea costurile, în condițiile în care angajații potriviți se găsesc din ce în ce mai greu. Astfel, potrivit studiului ”Automatizarea în companiile românești”, realizat de compania iVox pentru Universal Robots, liderul de piață în domeniul coboților, 34,7% dintre respondenți au declarat că intenționează să achiziționeze, în următoarele 12 luni, noi soluții de automatizare / robotizare pentru compania în care lucrează. Motivele principale care stau la baza dorinței de a implementa o soluție de automatizare sunt nevoia de a reduce costurile (54%) și creșterea producției (44%), însă 54,5% dintre respondenți consideră că ar avea nevoie de ajutor din partea specialiștilor.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare