Hawk M2M: noua platforma all-in-one. Platforma de integrare pentru managementul cladirilor

165 vizualizari
CentraLine regulatorul HAWK M2M
Distribuie pe

CentraLine prezinta HAWK M2M: o platforma de integrare operabila prin internet cu functii imbunatatite de management al cladirilor. Regulatorul HAWK-M2M este cel mai tanar membru al familiei HAWK, care permite o integrare cuprinzatoare a sistemelor pentru cladiri, reglarea, monitorizare, inregistrarea datelor masurate, functii de alarma, programari orare si managementul de retea. Regulatorul HAWK-M2M a fost creat ca o solutie all-in-one si cuprinde module de intrare/iesire integrate, un element de retea incorporat si un modem GPRS integrat pentru accesul la internet si servicii web. Regulatorul HAWK-M2M este usor de instalat, atat la proiectele de constructii noi, cat si in cazul proiectelor de modernizare.

Integrare si managementul energiei 
Ca piesa componenta a platformei de integrare CentraLineAX, regulatorul HAWK M2M ofera posibilitatea de a interconecta aplicatii total diferite, care deservesc cladirile. El suporta numeroase protocoale de comunicatie specifice proiectelor pentru cladiri, ca de ex. BACnet, KNX, LONWorks, M-Bus si ModBus. Alte protocoale pot fi adaugate extrem de simplu. De la aceasta platforma centrala pot fi comandate, supravegheate si operate toate sistemele. In acest mod se realizeaza o singura platforma de integrare care functioneaza practic ca un „creier al cladirii“. 

In mod suplimentar, CentraLineAX sustine si integrarea datelor de consum in aplicatiile de management centralizat, ca de ex. sisteme de management al energiei, sisteme de decontare, sisteme de service si intretinere, sisteme de management al facilitatilor. Aceasta orientare AX permite o economie enorma de timp si bani. 

Solutia all-in-one cu optiunea GPRS
Regulatorul HAWK-M2M a fost dimensionat pentru a garanta timp minim si costuri minime de instalare si asigura o buna accesibilitate in timpul procesului de instalare, protejand in acelasi timp impotriva accesului neautorizat in timpul operarii. El dispune de un server Web integrat si ofera astfel o interfata grafica cu utilizatorul prin intermediul unui server Web standard. Utilizatorului ii sunt oferite informatiile corespunzatoare in timp real si in forma unor grafice bazate pe tehnologia web. Schimbul de informatii se realizeaza cu ajutorul modemului GPRS integrat prin Ethernet LAN sau internet.


Informatii suplimentare referitoare la CentraLine obtineti si la serviciul telefonic de informare +40 31 224 30 96 sau pe internet la adresa www.centraline.com

CentraLine este o marca Honeywell. Honeywell International este un concern diversificat listat in Fortune 100, lider de piata in domeniile tehnologie si productie cu un portofoliu diversificat si care furnizeaza clientilor din toata lumea produse si servicii de aviatie si astronautica, tehnologii de control pentru cladiri, case si unitati industriale, produse pentru industria de masini, incarcatoare turbo si materiale speciale. Sediul firmei se afla la Morris Township, New Jersey, USA. Actiunile Honeywell sunt cotate la bursa in New York, Londra si Chicago. Noutati si informatii suplimentare referitoare la Honeywell gasiti la adresa www.honeywellnow.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video