novapex

 

Identificati pierderile de caldura si riscul de aparitie a mucegaiului cu seturile promotionale Testo

identificarea pierderilor de căldură
vizualizari

logo testo

Schimbările climatice aduc în discuție întrebări despre cum pot fi reduse emisiile de CO2. Peste 70% din energia utilizată în clădiri este necesară pentru încălzire, motiv pentru care în multe țări au fost introduse legi pentru a îmbunătăți performanțele energetice ale clădirilor. Pentru efectuarea analizei termice și energetice, Testo pune la dispoziție o gamă largă de echipamente profesionale ce permit măsurarea celor mai importanți parametri.

Auditul energetic al unei clădiri urmărește identificarea caracteristicilor termice și energetice ale construcției și ale instalațiilor aferente. Camerele de termoviziune Testo și sonda de umiditate sunt instrumentele ideale pentru identificarea pierderilor de căldură și detectarea riscului de apariție a mucegaiului în clădiri.

Aplicația

detectarea riscului de apariție a mucegaiului în clădiri

Prin auditul energetic al unei clădiri sunt identificate proprietățile termice și energetice ale construcției și instalațiilor. De asemenea, pe baza rezultatelor din activitatea de analiză termică și energetică a clădirii, auditul energetic urmărește și stabilirea soluțiilor de reabilitare sau modernizare termică și energetică a construcției și instalațiilor, din punct de vedere tehnic și economic.
Defectele de construcție sau izolație în anumite zone ale anvelopei, scurgerile din instalațiile de încălzire ascunse în pereți sau pardoseală, conductele de ventilație înfundate, ușile și geamurile montate greșit sau zonele cu risc de apariție a mucegaiului nu pot fi identificate cu ochiul liber sau fără măsurări complexe.

Soluția

Camerele de termoviziune Testo sunt proiectate pentru a veni în sprijinul auditorilor energetici. Identificarea zonelor cu risc de apariție a mucegaiului, recunoașterea automată a punctelor CALD - RECE, valorile minime și maxime pe o suprafață de imagine, izoterma sau asistentul pentru imagini panoramice sunt funcții de analiză de real ajutor în activitatea de evaluare termică. Aceste funcții, împreună cu componentele hardware de calitate germană, lentilele din germaniu cu unghi larg de vizualizare, vizarea cu fascicul laser pentru indicarea zonei de măsură și camera digitală cu LED-uri pentru prelevarea imaginilor reale în zone întunecoase oferă informații complete pentru analiza termică a construcțiilor.

testo 885 detectarea riscului de apariție a mucegaiului în clădiri

Beneficiile clienților

În funcție de detectorul utilizat, o singură imagine termografică, obținută cu o cameră de termoviziune Testo, oferă cel puțin 19.200 puncte de măsură a temperaturii pentru o analiză completă a unei suprafețe de câțiva centimetri sau a întregului obiectiv termografiat.
În urma analizei termografice pot fi planificate măsuri de reabilitare prioritare pentru zonele cu probleme majore, costurile fiind astfel diminuate. Informația obținută prin termografiere poate fi prezentată în rapoarte predefinite sau editate de utilizator în formate personalizate cu ajutorul softului profesional Testo IRSoft.

Seturile complete pentru proiectele de diagnoză a clădirilor vă ajută să identificați ușor și profesional rapid zonele potențiale cu risc. Camerele de termoviziune testo 885-2, testo 875-2i sau testo 871 și testo 872 vin insoțite gratuit de o sondă de umiditate wirelles și gentă de transport.

detectarea riscului de apariție a mucegaiului în clădiri

Profitați acum de prețurile speciale pentru o diagnoză corectă și rapidă.

Detalii pe: https://www.testo.com/ro-RO/aplicatii/diagnosticare_mucegai_cladiri

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019