Instrument de masura pentru sistemele de ventilatie si aer conditionat

192 vizualizari
testo 480
Distribuie pe

 

testo 480 - tehnologie performanta pentru profesionisti

Instrumentul de masurare testo 480 este un instrument multifunctional, profesional, ce ofera posibilitatea de utilizare atat pentru analiza sistemelor de ventilatie si aer conditionat cat si pentru caracterizarea confortului ambiental din incaperi sau ca instrument de referinta in masuratori ce necesita o mare exactitate.

Acest echipament ofera multiple meniuri de masurare ce au fost realizate conform standardelor privind ventilatia si confortul ambiental in incaperi. Masurarea vitezelor si debitelor de aer in conductele de ventilatie se realizeaza conform standardului SR EN 12599:2013 iar masurarea gradului de turbulente din incaperi conform SR EN 13779:2007. Sondele pentru viteza aerului cu fir cald, cu elice sau cele de tip tub Pitot au fost concepute special pentru astfel de aplicatii, remarcandu-se totodata si prin conceptul de ”calibrare inteligenta”. De asemenea sunt disponibile palnii pentru captarea fluxului de aer la iesirea din grilele de ventilatie si un dispozitiv pentru uniformizarea acestui flux, ceea ce asigura masuratori precise si de incredere.

Calitatea aerului ambiental are o influenta esentiala asupra bunastarii oamenilor in spatiile in care acestia isi desfasoara activitatea, fiind totodata un factor determinant si pentru procesele de productie si depozitare. Cu ajutorul echipamentului testo 480 pot fi determinati indicii PMV si PPD referitori la determinarea si interpretarea confortului termic conform standardului SR EN ISO 7730:2006 dar se poate determina si indicele WBGT (Wet Bulb Globe Temperature) conform standardului ISO 7243.

Pe langa functiile de masurare specifice sistemelor VAC si confortului termic, instrumentul poate fi echipat cu sonde de precizie pentru masurarea temperaturii aerului, suprafetelor si lichidelor sau a umiditatii relative. Astfel, puteti utiliza acest instrument ca si referinta pentru verificarea altor termometre si higrometre din dotare. Asadar, puteti avea un instrument complet la indemana in orice moment. 

Gasiti mai multe detalii aici: https://www.testo.com/ro-RO/produse/testo-480

Testo Romania
Cluj-Napoca • Bucuresti
Telefon: 0264 202 170 • Fax: 0264 202 171 • info@testo.ro • Web: www.testo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video