Instrumente noi pentru sporirea eficientei la blocare/marcare

54 vizualizari
instrumente inovatoare de blocare/marcare
Distribuie pe


Procedura de blocare/marcare este implementata intr-un numar din ce in ce mai mare de ramuri industriale. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece aplicarea corecta a procedurii garanteaza siguranta angajatilor. Noile inovatii aduse solutiilor de blocare/marcare au ca obiectiv sporirea eficientei, urmarind furnizarea unor produse flexibile si usor de utilizat.

Principiul esential al procedurii de blocare/marcare este extrem de simplu: izolarea utilajelor de sursele de alimentare cu energie pentru efectuarea in siguranta a interventiilor si intretinerii. Pentru a izola un utilaj de sursele de alimentare cu energie, butoanele, manetele, robinetii sau manerele sunt scoase din uz, blocandu-le cu un dispozitiv adecvat. Un lucrator de intretinere poate inchide aceste dispozitive cu un lacat, asigurandu-se ca utilajul nu poate fi realimentat accidental cu energie de catre colegii sai inainte de efectuarea intretinerii.

Eficienta sporita la blocare/marcare
Pentru a garanta siguranta lucratorilor in timpul interventiilor asupra utilajelor, este esential ca instalarea dispozitivelor de blocare/marcare sa urmeze cu strictete procedura. Acest proces dureaza, dar timpul este recuperat prin evitarea accidentelor din cauza carora se pierd timp si bani. Noile solutii inovatoare de blocare/marcare, cum ar fi lacatele de siguranta compacte cu cablu oferite de Brady, sunt rapide si usor de instalat. Acestea contribuie la sporirea eficientei privind siguranta in cadrul interventiilor asupra utilajelor.

Instrumente noi
Lacatul de siguranta compact cu cablu este un produs inovator, combinand un dispozitiv de blocare si un lacat intr-un singur instrument practic, care poate fi utilizat la fel de simplu precum un lacat de bicicleta. Cablul de otel cu teaca de PVC blocheaza componentele mobile sau sursa de alimentare cu energie in pozitia oprit, iar lacatul asigura faptul ca dispozitivul nu poate fi indepartat accidental. Noul dispozitiv de blocare cu cablu Safelex™, izolator electric, functioneaza foarte similar si este extrem de eficient in situatiile in care mai multi profesionisti efectueaza service la un utilaj.

Pentru robineti, este disponibil un nou dispozitiv transparent de blocare a robinetilor cu sertar, care permite lucratorilor sa vada pozitia, culoarea sau starea robinetului fara a fi necesar sa indeparteze dispozitivul de blocare.

Rapid si sigur
Noile instrumente inovatoare de blocare/marcare pot fi instalate cu usurinta, permitand interventii mai rapide asupra utilajelor si respectand totodata procedurile de blocare/marcare ale companiei.

Trimiteti un e-mail la emea_request@bradycorp.com pentru mai multe informatii. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video