Aerteknika

Inteligenta artificiala si controlul vocal: doua dintre tendintele de top la IFA 2018 Berlin

tendinte IFA Berlin 2018
vizualizari

În acest an, inteligența artificială (AI) și controlul vocal au fost printre tendințele majore în toate domeniile la IFA Berlin.

IFA 2018Potențialul inteligenței artificiale și al controlului vocal au fost prezentate în toate domeniile IFA din 2018 (31 august-5 septembrie). În domeniul aparatelor electrocasnice, de exemplu, LG a prezentat un frigider care trimite o notificare către smartphone-ul proprietarului, dacă a uitat să închidă ușa frigiderului. Frigiderele Liebherr utilizează funcția FridgeCam pentru a trimite fotografiile conținutului frigiderului la telefonul smartphone sau la tableta unui utilizator final. Și Bosch a dezvăluit o serie de dispozitive echipate cu Home Connect, care le permite utilizatorilor finali să le controleze de la distanță.

Toate televizoarele de ultimă generație răspund la control vocal. Multe modele Panasonic au asistenți vocali prin softuri updatate. Cele mai recente TV-uri de la Loewe pot fi de asemenea updatate cu opțiunea Alexa. Producătorii de telefoane mobile, inclusiv Huawei și LG, utilizează AI pentru a-și revoluționa dispozitivele. Cele mai populare aplicații AI includ recunoașterea obiectelor, optimizarea luminii și a imaginilor și mai mare gestionare a funcționării.

IFA NEXT

În Pavilionul26 au fost prezentate bestseller-urile viitorului. În standul ZVEI House of Smart Living, totul, de la aparatul de cafea la sistemul de management al energiei a răspuns la comenzile vocale. Chris, primul asistent vocal pentru șoferi de la German Autolabs, ascultă, vorbește și îi ajută pe șoferi cu o gamă largă de funcții de mesagerie, navigație, telefonie și muzică. Amazon și partenerii săi de sistem au prezentat o serie de noi dispozitive care sunt pe deplin integrate în ecosistemul Alexa. IFA NEXT Startup Days din 1 septembrie au fost dedicate IoT, Wearables și Fitness & Activity. La 2 septembrie, accentul s-a mutat pe tehnologiile Smart Home. Turul IFA VR/AR/AI a fost printre cele mai populare tururi ghidate.

IFA Berlin 2018

Ideea de bază IFA

Tema din deschiderea IFA 2018 a fost despre Inteligenţa Artificială: Jo Seong-Jin și Dr. I.P. Park au demonstrat modul în care LG utilizează platforma ThinQ pentru a ne îmbunătăți viața. Chengdong (Richard) Yu de la Huawei a raportat despre dezvoltarea inteligenței artificiale pe dispozitivele finale și despre modul în care tehnologia mobilă îmbunătățește experiența utilizatorului. Nick Parker de la Microsoft a arătat cum AI și IoT duc tehnologia la nivelul următor. Și Daniel Rausch de la Amazon a prezentat Voice First și a evidențiat aplicațiile și potențialul controlului vocal.ifa berlin 2018

Summit-ul IFA +

Summitul IFA + din 2 septembrie a fost despre Inteligența 2024: Ce impact va avea Inteligența Artificială în viitor și cum va afecta potențialul tehnologiilor noi inteligente diferite aspecte ale vieții? Vom asculta și citi mult mai multe despre AI și controlul vocal în următoarele luni? -  IFA 2018 a lansat ideea.

IFA Berlin este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din Germania, o expoziție destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în 1924, astăzi este una dintre cele mai importante târguri de comerț din lume și cel mai mare din Europa.
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

HSE

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019