Interfata certificata Eplan in SAP

157 vizualizari
SAP Engineering Control Center
Distribuie pe

Integrarea cu Eplan a interfetei SAP Engineering Control Center este disponibila din septembrie. Astfel, Eplan este primul si, pana acum, unicul sistem CAE inclus in lista de preturi a SAP cu integrare directa certificata.

SAP Engineering Control Center: Acum proiectele EPLAN pot fi gestionate in mod convenabil in SAP, prin integrarea interfetei SAP Engineering Control Center

Noua SAP Engineering Control Center Interface to Eplan permite stocarea sigura a proiectelor in sistemul SAP pana la schimbul de liste de aparate. Printre avantajele suplimentare pentru companii se numara: furnizarea interdepartamentala a datelor de proiect, controlul accesului utilizatorilor prin sistemul de autorizare SAP, copierea de siguranta a versiunilor mai vechi ale proiectelor, gestionarea starilor si autorizarilor si furnizarea de fisiere PDF si alte formate neutre pentru toti utilizatorii SAP. Avantaj practic special: Nu este necesara integrarea unui sistem PDM suplimentar. 
Maximilian Brandl, Presedinte al Eplan si Cideon, explica: „Ne bucuram foarte mult ca interfata a fost inclusa ca produs standard in SAP. Acesta este un pas urias catre mecatronica, deoarece, pe langa mecanica si cele opt interfete ale sale de pana acum, cu sistemele de dezvoltare corespunzatoare, acum SAP este de asemenea compatibil si cu ingineria electrica ca disciplina suplimentara in cadrul ciclului de viata al produselor.”

Mecatronica este aproape
Interfata utilizeaza noua tehnologie de integrare standard a SAP, Engineering Control Center. Pe baza acesteia, toate integrarile CAD, de exemplu Autodesk Inventor si altele, sunt adaugate in SAP. Avantajul: Daca un client lucreaza intr-un mediu multi-CAD, toate interfetele din SAP functioneaza in acelasi mod, au acelasi aspect si ofera o experienta similara. In plus fata de aceasta, integrarea Eplan accepta un ciclu de viata complet pentru toate disciplinele.

Integrare profunda in SAP
Este interesant sa ne gandim la o integrare profunda in intreg sistemul SAP: Conectarea la comenzile clientilor si la structurile proiectelor SAP din cadrul mentenantei, si altor obiecte SAP, se realizeaza simplu, cu functia drag & drop din interfata. Aceasta inseamna nu numai ca proiectul Eplan este conectat la procesele succesive SAP, ci si ca inginerilor proiectanti le este mai simplu sa gaseasca obiectele SAP relevante in cadrul proiectului Eplan dorit. Cu ajutorul integrarii in serviciul de actualizare SAP, starile din trecut pot fi gestionate in platforma Eplan in functie de data si de validitatea numarului de serie. 
De asemenea, prin mecanismele SAP pot fi controlate uniformitatea datelor si permisiunile de acces. Fluxul de lucru SAP accepta fluxul controlat al datelor Eplan in intreaga companie. In acelasi timp, functia SAP Access Control Management stabileste anumite autorizari colective si permisiuni de acces, pentru a proteja datele de proiect impotriva accesului neautorizat. De asemenea, ca parte din procesul de comanda, Eplan pune la dispozitie functiile de integrare SAP pentru transmiterea listelor de aparate. Acest lucru este destinat nu numai finalizarii proiectelor, ci functioneaza si pentru liste partiale de aparate, care, in prealabil, sunt introduse automat in SAP. Printr-o simpla apasare de buton, acestea sunt introduse in fundal, fara sa fie necesara interventia utilizatorului.

Expertiza combinata
Integrarea dintre platforma Eplan, SAP Product Lifecycle Management si SAP ERP a fost realizata in stransa colaborare cu Cideon Software, membra a retelei de companii Friedhelm Loh Group. Fluxul de lucru integrat dintre sistemele principale este compatibil cu fluxul controlat de la primii pasi din cadrul proiectarii, pana la productie, distributie si mentenanta.

Sursa: Eplan Software & Service GmbH & Co. KG
www.eplan.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video