Aerteknika

KTR a dezvoltat un nou cuplaj servo

adix
vizualizari

adix logo

KTR a lansat un nou cuplaj din otel laminat pentru servodirectii din gama de putere mare. Cuplajul amortizeaza vibratiile si RADEX-NC este mai rigid si suporta viteze de rotatie de pana 27.500 rpm, In timp ce momentele de transmise pot ajunge pana la 2000 Nm. Domeniile de aplicare sunt masini unelte, precum si tehnologii de masurare si unitati de testare.

In comparatie cu seriile standard ce poarta acelasi nume, legaturile dintre piesele laminate si butucuri au fost facute in mod non-pozitiv si cu blocare pozitiva pentru noul cuplu RADEX-NC de turatie mare, care permite utilizarea in servomecanisme din gama de putere mare. Lamele sale rigide si flexibile torsionale sunt fabricate din otel inoxidabil, in timp ce butucurile sunt realizate din aluminiu cu rezistenta mare. Cuplajul este usor, compact, iar momentul de inertie este scazut.

Cuplajul RADEX-NC este disponibil pentru tipurile cardanice si dublu-cardanice. KTR ofera doua versiuni “backlash-free” pentru conexiunea la arbore: o versiune cu un butuc cu inel de prindere pentru conexiunea non-pozitiva. Acest butuc are o structura simetrica torsionara si suporta sarcini mari. Acesta este montat ca un bloc care faciliteaza instalarea cuplajului. A II-a versiune este cu un butuc de prindere si optional disponibila cu o conexiune pozitiva sau nefixata.
 

Servokupplungen

Noul cuplaj RADEX-NC este disponibil in sapte dimensiuni care acopera sarcini de la 35 la 2000 Nm si viteze cuprinse intre 6.500 si 27.500 rpm. (De exemplu, marimea medie de 36 are un diametru exterior de 84 mm, ce transmite un cuplu de pana la 340 Nm, cu o viteza maxima de 14.000 rpm).

Cuplajul servo nu necesita intretinere si poate fi utilizat la temperaturi de pana la 200°C si la temperaturi ambiante mari. Domeniile de aplicare sunt masinile unelte, precum si tehnologia de masurare si unitatile de testare, dar si tehnologia de automatizare.

ADIX Technik SRL este distribuitor unic pentru produsele KTR in Romania. Produsele KTR se livreaza intre 1 – 10 zile lucratoare.

adix.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare