Machete 3D ale produselor Victaulic acum disponibile in MagicCAD

155 vizualizari
Victaulic
Distribuie pe

O baza de date copleta a produselor marca Victaulic, liderul mondial in producerea de sisteme mecanice de imbinare, este acum disponibila pentru utilizarea in MagiCAD. 

MagiCAD, o alegere frecventa in proiectarea echipamentelor si dotarilor constructiilor in AutoCAD si Revit, este utilizat la mare scara pentru a spori exactitatea, calitatea si productivitatea. Disponibilitatea bazei de date a produselor Victaulic face mai usoara accesarea de catre proiectanti, ingineri, antreprenori si clienti a marelui numar de avantaje pe care tehnologia cuplajelor mecanice canelate le detine. 

Baza de date contine dimensiunile exacte si datele tehnice ale fiecarui produs Victaulic. Astfel, calculele de proiectare facute cu MagiCAD, cum ar fi pierderile de presiune si masurarea de debit, vor fi exacte iar problemele de instalare pot fi eliminate la stadiul de proiectare. Proiectantii pot utiliza programul pentru a integra rapid si eficient produsele Victaulic in proiectul sistemelor de incalzire, racire, sisteme de utilitate si sisteme de sprinklere, aducand avantaje partenerilor de proiect. Antreprenorii vor avea siguranta ca pot implementa proiecte conform planului, reducand timpul si imbunatatind calitatea la instalare. Incluzand specificatiile produselor Victaulic pentru folosirea in cadrul sistemelor HVAC si de antiincendiu, permite echipelor de proiect sa preintampine orice provocari ingineresti la stadiul de proiect. Acestea permit inginerilor proiectanti sa vina cu solutii eficiente pentru adaptarea sistemului la dilatare si contractie, reducerea zgomotului si a trepidatiei fara dispozitive tip membrana (burduf), si pentru a crea curbura, spre exemplu. 

Printre produsele-cheie Victaulic disponibile pentru utilizarea in MagiCAD se numara difuzorul de aspiratie Model 731-D, cuplaje „gata de instalare”, Sistemul Avansat Canelat (AGS), gama de ACS-uri FireLock NXT®, o gama completa de vane si alte produse din otel inoxidabil. Printre avantajele utilizarii acestora se numara instalarea rapida, economia de spatiu si o performanta sporita a sistemului. 
Difuzorul de aspiratie Victaulic Model 731-D faciliteaza conectarea tevilor la o distanta mai mica fata de pompa, la un unghi de 90 de grade. Prin reducerea retelei de tevi si eliminarea coturilor si a reductiilor se asigura o camera mecanica de dimensiuni reduse si o performanta optima a pompei. 

Cuplajele „gata de instalare” marca Victaulic sunt caracterizate prin designul cuplajelor dintr-o bucata si permit racordarea conductei pur si simplu prin inserarea cuplajului la capatul canelat al conductei, fitingului, vanei sau piesei auxiliare, si apoi strangerea suruburilor. Cuplajele canelate standard se instaleaza cu pana de cinci ori mai mai repede decat racordurile sudate si cu pana de trei ori mai rapid decat cele cu flanse. Acum, cuplajele „gata de instalare” marca Victaulic pot fi instalate in mai putin de jumatatea timpului de instalare a cuplajelor canelate standard, reducand instalarea si mai mult. (Cuplajul Rigid Victaulic Model 107H QuickVic® are o presiune nominala de pana la 51,70 bari – Cuplajul Flexibil Model 177 QuickVic® de pana la 69 bari. 

De asemenea, este disponibil si sistemul patentat AGS - singurul cuplaj din doua bucati pentru racordarea tevilor de diametru mai mare, de pana la 60 inch/1525 mm. (Cu o presiune nominala de pana la 24 de bari, in functie de dimensiunea cuplajului)
Datorita avantajelor tehnice si practice pe care le confera, solutiile Victaulic pentru sistemele de tevi pentru instalatii au fost utilizate in cadrul celor mai impresionante si dificile proiecte ingineresti din lume, cum ar fi Burj Khalifa si Stadionul Olimpic „Cuib de Pasare” din Beijing. Iar acum, ca gama de produse Victaulic este disponibila pentru utilizarea in MagiCAD, inginerii pot accesa cu usurinta avantajele pe care acestea le aduc unui numar din ce in ce mai mare de proiecte de echipare si dotare a constructiilor. 
Despre MagiCAD:

MagiCAD este una dintre solutiile mondiale BIM de varf in proiectarea echipamentelor HVAC (Incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat) si electrice. Peste 15 000 de licente sunt acum active in intreaga lume, incluzand vanzarile europene si internationale. MagiCAD faciliteaza proiectarea MEP utilizand cea mai mare baza de date de produse-macheta din Europa, printre care se numara sute de mii de produse curente ale unor producatori de talie mondiala din lume. Fiecare macheta cuprinsa in baza de date este completa cu dimensiuni exacte si date tehnice minutioase. MagiCAD ofera adaptare la standardele specifice fiecarei tari si este utilizat de catre numerosi antreprenori si proiectanti de seama, la o varietate de proiecte in intreaga lume.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.magicad.com


Victaulic 3D product models now available in MagiCAD
A complete database of products from world leading pipe joining systems manufacturer, Victaulic, is now available for use with MagiCAD.
A popular choice for building services design on AutoCAD and Revit, MagiCAD is widely used to improve accuracy, quality and productivity. Availability of the Victaulic product database now makes it easier for designers, engineers, contractors and clients to reap the many benefits of grooved pipe joining technology. 
The database contains correct dimensions and technical data for each Victaulic product. It means that design calculations, such as pressure drops and flow measurements, made while designing with MagiCAD, are accurate, and installation problems can be eliminated at the design stage. Designers can use the software to quickly and efficiently integrate Victaulic products into the design of heating, cooling, utility and sprinkler systems, delivering advantages for project partners. Contractors will have confidence that they can implement designs as planned, saving time and improving quality on installation. Specifying Victaulic products for HVAC and fire protection systems enables project teams to address engineering challenges at the design stage. It allows design engineers to bring in effective solutions to accommodate system expansion and contraction, reduce noise and vibration without the need for rubber bellows, and create curvature, for example.
Key Victaulic products available for use with MagiCAD include the Style 731-D suction diffuser, Installation-ready couplings, the Advanced Groove System (AGS), the FireLock NXT® alarm valve range, a complete line of valves and stainless steel products. Their use brings benefits including fast installation, space savings and enhanced system performance.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video