Aerteknika

Manometrul digital S4600 de la AFRISO - un singur aparat de masura, nenumarate posibilitati

Manometrul digital S4600
vizualizari

afriso

Manometrul digital S4600, ca si alte aparate portabile de la AFRISO (analizoare de gaze, termometre) este 100% compatibil cu sistemul modular CAPBs® 

Astfel, un singur aparat de masura se poate transforma in trusa completa pentru determinarea parametrilor relevanti din domeniul instalatiilor: manometru aer / gaz / apa, termometru, debitmetru aer / apa, detector gaz, set testare etanseitati, calitatea aerului etc. Senzorii interschimbabili CAPBs® permit o multitudine de utilizari cu un minim de investitie.Manometrul digital S4600

Sistemul ofera posibilitate de stocare date local, functie data logging, imprimare, vizualizare valori pe smartphone, tableta, PC sau smart glasses.

Toate aparatele portabile AFRISO - analizoare de gaze, manometre, termometre, CAPBs®  etc - sunt fabricate integral in Germania, la cele mai inalte standarde de calitate si beneficiaza de neegalata experienta de 149 de ani in domeniul AMC. In Romania, prin intermediul filialei AFRISO, liderul pietei de aparate de masura pentru instalatii, sunt disponibile toate serviciile specifice after sales - etalonari, calibrari, service, verificari metrologice.

AFRISO detine singurul laborator din Romania acreditat RENAR pentru toate tipurile de analizoare portabile de gaze de ardere utilizate in domeniul echipamentelor de incalzire.

www.analizoaredegaze.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019