novapex

 

Masurarea gazelor de ardere cu adevarat inteligenta: Noul analizor de gaze de ardere testo 300

testo 300
vizualizari

O altă inovație de la Testo, specialistul în tehnologia măsurărilor: noul instrument pentru măsurarea gazelor de ardere testo 300 combină o operare tactilă intuitivă cu o construcție robustă și o documentare extrem de eficientă.

testo 300

Cu adevărat intuitiv: Operare prin Smart-Touch

O caracteristică remarcabilă a noului testo 300 este ecranul mare de 5" cu tehnologie Smart-Touch. Acesta permite o operare deosebit de intuitivă, asemenea unui smartphone. Nu numai că puteți vizualiza toate valorile de măsurare în format HD sub formă de grafic sau tabel, de asemenea documentarea este mai ușoară.

 

În plus, datorită tehnologiei Smart-Touch

testo 300 este pregătit de măsurare prin atingerea unui singur buton atunci când se află în modul de așteptare.

Cu adevărat robust: Construcția

Construcția analizorului testo 300 de înaltă calitate și deosebit de rezistentă îi permite să poată fi utilizat cu succes în condiții dificile de lucru. Ecranul rezistent la zgârieturi este integrat în structura analizorului de gaze, fiind protejat cu o folie de specială ce poate fi înlocuită la nevoie. Cei patru magneți cu care este prevăzut asigură o fixare sigură a analizorului pe suprafețele de lucru metalice. De asemenea, datorită tehnologiei extrem de durabile a senzorilor se pot măsura concentrații de CO de până la 30.000 ppm.

testo 300
testo 300

Cu adevărat util: Meniurile

Meniurile clare, structurate pentru toate aplicațiile ce implică sisteme de încălzire sunt predefinite în instrument. Acest lucru facilitează următoarele tipuri de măsurări: analiza gazelor de ardere, detectarea scurgerilor, măsurarea monoxidului de carbon ambiental, indicele de funingine, presiunea diferențială, temperatura diferențială sau teste de etanșeitate.

Cu adevărat eficient: Transmiterea rapoartelor prin e-mail

Rapoartele de măsurare cu toate informațiile privind valorile măsurate, clienții și sistemele de încălzire pot fi create chiar la fața locului cu testo 300. De asemenea, este posibil ca utilizatorul să includă propriile comentarii. Clientul confirmă activitatea tehnicianului cu o semnătură electronică direct pe testo 300.

 

Puteți trimite imediat rapoartele în format PDF la birou sau către clienți prin intermediul rețelei LAN wireless. Acestea sunt de asemenea stocate în instrument astfel încât să fie întotdeauna la îndemână.

testo300

 

testo 300

Cu adevărat flexibil: Configurația instrumentului

În ceea ce privește tehnologia senzorilor, clienții pot alege între trei sau cinci ani de garanție, prin înregistrarea instrumentului pe site-ul www.testo.ro. Sunt disponibile mai multe configurații pentru testo 300, ce includ senzorii O2 și CO cât și variante cu 3 senzori cu senzorul NO inclus. Aceste seturi cu configurații speciale de instrumente și accesorii individuale sunt adaptate în mod specific cerințelor tehnicienilor în sistemele de încălzire.

Pentru consiliere profesională în alegerea analizorului de gaze de ardere testo 300 potrivit pentru dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170 sau

>> Click aici pentru detalii

 

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019