Aerteknika

Masurarea intuitiva a vitezei aerului si calitatii aerului ambiental: noul instrument multifunctional testo 440

testo440
vizualizari

logo testo

 

 

Noul instrument multifuncțional testo 440 combină versatilitatea cu utilitatea și confortul în utilizare

Testo, a lansat pe piață cel mai nou instrument pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental. Testo 440 combină un design compact cu meniuri de măsurare dedicate și sonde wireless, oferind utilizatorului versatilitate și oportunitatea măsurării convenabile a tuturor parametrilor ce caracterizează sistemele de ventilație și aer condiționat.

Datorită experienței sale de peste șase decenii în dezvoltarea unor produse de ultimă generație, Testo și-a consolidat statutul de lider pe piața tehnologiilor de măsurare portabile și staționare. Soluțiile oferite pentru domeniul instalațiilor de ventilație și aer condiționat sunt utilizate în lumea întreagă, oriunde se dorește crearea un mediu ambiant plăcut sau exploatarea unor sisteme de ventilație care să funcționeze în parametri optimi, cum ar fi clădirile de birouri sau rezidențiale, laboratoare și spații de producție.

În acest sector de aplicații, Testo își extinde gama de echipamente cu noul instrument pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440. Această inovație combină elementele de succes în măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental cu cele oferite de logo-ul portocaliu: operare intuitivă, valori precise de măsurare și o gamă largă de sonde, completate de comoditatea unei operări wireless.

Meniuri de măsurare intuitive

testo 440

Măsurarea vitezei aerului și parametrilor ce caracterizează confortul ambiental se desfășoară adesea conform unor standarde și normative. În scopul de a simplifica munca pentru utilizator, în meniul aparatului sunt predefinite meniuri clar structurate pentru următoarele aplicații: măsurarea debitului de aer în tubulaturi și la grile de ventilație, măsurări cu factor k, determinarea gradului de turbulențe conform standardului SR EN ISO 7730:2006/ ASHREA 55, necesarul de încălzire/răcire, indicarea riscului de apariție a mucegaiului și măsurări pe termen lung (înregistrarea valorilor măsurate la intervale de timp prestabilite).

Mai multe aplicații cu mai puține echipamente

Pentru testo 440 sunt disponibile sonde pentru viteza aerului, temperatură, umiditate relativă, gradul de turbulențe, iluminare, concentrația de CO2 și CO ambiental. Utilizatorii au posibilitatea de a alege între sondele wireless sau cele cu cablu fix. Sondele wireless Bluetooth® asigură o mai mare libertate de mișcare și economisesc spațiu în geanta de transport. În plus, mânerul universal poate fi utilizat în combinație cu numeroase sonde dedicate și accesoriile complementare. Acest lucru vă permite să treceți în doar câteva secunde de la măsurarea calității aerului ambiental la determinarea debitului volumic de aer dat de un difuzor.

testo440

Clar, sigur, de încredere

Ecranul de dimensiuni mari al instrumentului testo 440 afișează simultan până la 3 valori de măsurare. De asemenea, acesta permite configurarea ușoară a măsurărilor cât și vizualizarea rezultatelor dintr-o singură privire. Memoria instrumentului poate stoca până la 7500 de protocoale de măsurare. Acestea pot fi exportate în format Excel prin interfața USB. Este disponibilă ca și accesoriu o imprimantă pentru tipărirea rezultatelor chiar la locul măsurării.

testo 440

Seturi și versiuni

Instrumentul de măsură multifuncțional testo 440 este disponibil în două versiuni. Modelul testo 440 dP este identic cu versiunea de bază, însă are în plus un senzor integrat pentru măsurarea presiunii diferențiale. Astfel este posibilă măsurarea diferenței de presiune la filtre cât și măsurări cu tub Pitot sau factor k. Seturile preconfigurate sunt compuse din instrumentul de măsură, sonde și accesorii, fiind disponibile diverse variante dedicate celor mai importante domenii de aplicabilitate.

testo 440

Mai multe informații despre instrumentul multifuncțional testo 440 sunt disponibile pe site-ul nostru www.testo.ro. De asemenea, consultanții noștri vă stau la dispoziție la numărul de telefon +40 264 202 170 sau la adresa de email info@testo.ro.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019