Afriso

 

Milestone XProtect 2019 R1 suporta Push-To-Talk de la distanta

Milestone XProtect 2019 R1
vizualizari

Odata cu introducerea solutiei software de video management Milestone XProtect 2019 R1, Milestone Systems adauga aplicatiilor mobile suport pentru comunicatii audio bidirectionale, permitandu-le astfel utilizatorilor sa le vorbeasca celor din zona camerei, direct de pe dispozitivul mobil.

Prima versiune XProtect pentru anul 2019 extinde capabilitatile Smart Client dincolo de camera de control, prin adaugarea suportului audio uni si bidirectional in interfata pentru dispozitive mobile. Aceasta abordare ofera beneficii considerabile personalului de securitate aflat in miscare sau ale carui sarcini presupun deplasari in locatii unde nu au acces la Smart Client. Suportul audio unidirectional le permite utilizatorilor sa asculte datele colectate de microfonul conectat la camera de supraveghere, folosindu-se numai de un dispozitiv mobil cu aplicatia Milestone Mobile. In acest fel, ei pot obtine mai multe informatii despre situatia din zona obiectivului monitorizat, mai ales atunci cand imaginea video nu este clara din cauza intunericului sau cand incidentul are loc in afara zonei de acoperire. Capabilitatile audio sunt imbunatatite si mai mult de atat, prin adaugarea suportului bidirectional cu functionalitate Push-to-Talk (PTT), ce le permite utilizatorilor sa transmita anunturi prin intermediul boxei conectate la camera, direct de pe dispozitivul mobil. In acest fel, personalul de securitate se poate folosi de sistemul VMS de la distanta pentru o serie de actiuni, precum controlul accesului, avertizarea multimii sau alertarea cu privire la existenta unor intrusi.

supraveghere video

Actiuni mai rapide prin intermediul clientului web cu suport audio bidirectional

Versiunea 2019 R1 a solutiei XProtect include suport audio bidirectional si pentru clientul web. Astfel, utilizatorii vor putea comunica prin intermediul boxei conectate la camera de supraveghere, de oriunde s-ar afla, folosindu-se numai de interfata web. In acest fel, sistemul VMS devine un instrument interactiv, care le permite utilizatorilor sa raspunda rapid la diverse situatii, precum controlul accesului sau preventia incidentelor, fara a se afla in camera de control sau in perimetrul monitorizat.supraveghere video

Criptare bazata pe certificate

Odata cu trecerea la versiunea 2019 R1, XProtect intareste protectia impotriva amenintarilor cibernetice, prin criptarea tuturor comunicatiilor ce au loc intre Recording Server si alte servere sau dispozitive client conectate la el. Aceasta metoda de criptare bazata pe certificate presupune ca toate componentele care comunica cu Recording Server, inclusiv solutiile terte integrate cu sistemul VMS, folosesc un proces strict de certificare, garantand astfel capabilitatea sistemului de a respinge atacurile cibernetice. Aceasta abordare le ofera utilizatorilor cea mai performanta solutie de criptare end-to-end.
Solutia software de management video Milestone XProtect 2019 R1, cu toate imbunatatirile anuntate, va fi disponibila in Romania incepand cu data de 5 februarie.

De asemenea, compania mai anunta ca va continua sa dezvolte si sa imbunatateasca solutiile pe care le ofera utilizatorilor, dar va depune eforturi si pentru extinderea ecosistemului creat in jurul lor. Astfel, in perioada 27-27 martie, la Copenhaga, va avea loc Milestone Integration Day pentru zona EMEA, ocazie cu care va avea loc lansarea Milestone Marketplace. Aceasta platforma digitala globala va facilita disponibilitatea de aplicatii software create de comunitate, echipamente hardware si servicii pe care integratorii de sisteme le folosesc in proiectarea de solutii inteligente pentru clienti.

Daca doriti sa aflati mai multe despre Milestone XProtect 2019 R1, aflati de aici

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:672
Data publicarii: 23.08.2019