Noile camere de termoviziune testo 875 si testo 881

375 vizualizari
 testo 875 si testo 881
Distribuie pe

Testo AG

Reprezentata in Romania de TEST LINE SRL Bucuresti

Noile camere de termoviziune testo 875 si testo 881 
sunt noii eroi ai termografiei industriale si ai termografierii cladirilor

Identifica anomaliile si punctele slabe utilizand termografia cladirilor si in egala masura, ajuta la mentenanta industriala si monitorizarea productiei. Totul este mai rapid si mai sigur cu noile camere de termoviziune Testo. Cu testo 875 si testo 881 puteti efectua acum o investigatie completa si fara sa distrugeti materialele sau componentele. Acestea va permit identificarea problemelor inainte de aparitia defectelor sau a pericolului de incendiu. Cu toate ca utilizand alte metode, trebuie sa opriti procesul de productie sau sa demontati cablurile sau tevile sistemului, cu o camera de termoviziune Testo este suficienta o singura privire. Cu camerele de termoviziune testo 875 si testo 881 puteti identifica pierderile de energie si ajuta clientii Dvs. sa evite costurile foarte mari legate de incalzirea locuintei.

Camerele de termoviziune Testo va ajuta sa economisiti timp, energie si bani in termografia industriala cat si in cea a cladirilor, furnizand mai multa siguranta in toate domeniile.

Noile camere de termoviziune Testo pot identifica chiar si cele mai mici diferente de temperatura, datorita unei foarte bune rezolutii a temperaturii. Obiectivele interschimbabile asigura o buna adaptare si o foarte buna orientare pentru fiecare aplicatie, asigurand o imagine perfect incadrata in afisajul camerei. Camera digitala in spectrul vizibil incorporata usureaza intocmirea rapoartelor. Identificarea suprafetelor umede, localizarea rapida a zonelor cu risc ridicat la aparitia mucegaiului este o caracteristica unica in termografia cladirilor.

Camerele de termoviziune Testo sunt ideale pentru aplicatiile de zi cu zi si evaluari in medii industriale:
Genereaza incredere si previn pagubele sau cheltuielile inutile!

Camerele de termoviziune Testo se evidentiaza prin:

1. Soft profesional pentru analiza - functia de suprapunere a imaginilor TwinPix
Softul bine structurat si usor de utilizat permite o analiza completa a temperaturilor masurate si evaluarea termogramelor. Noua functie de suprapunere a imaginilor reale si in infrarosu TwinPix, va permite vizualizarea defectelor direct pe imaginea reala. Acum puteti procesa, analiza sau edita mai multe imagini in infrarosu in paralel, integrandu-le intr-un singur raport impreuna cu imaginile reale corespondente. Softul IRSoft este livrat impreuna cu toate camerele de termoviziune Testo.

2. Husa de transport pentru camera de termoviziune
Puteti transporta in siguranta camera de termoviziune utilizand husa speciala. Aceasta inseamna ca intre doua masurari, nu trebuie sa tineti in mana sau sa puneti camera in geanta de transport. Cureaua de umar va confera mai multa libertate de miscare in activitatea de zi cu zi, avand ambele maini libere.

3. Obiective interschimbabile pentru mai multa flexibilitate
Obiectivul standard si cel cu focalizare va permite adaptarea perfecta la diferite distante si marimi ale obiectivului vizat. In timp ce obiectivul standard de 32º va permite vizualizarea unor obiective mari, obiectivul cu focalizare de 9º va ofera posibilitatea de a detecta mai multe detalii, chiar si la distante mari. Camerele de termoviziune Testo au obiective interschimbabile adaptate fiecarei analize de termografie. 

4. Meniu intuitiv
Operarea cu o singura mana, motorul pentru focalizarea imaginii si joistickul cu 5 pozitii, reduc la minim riscurile de a distruge camera pe durata utilizarii. Pentru a masura la fata locului puteti crea rapid, direct in camera de termoviziune, o structura cu fisiere ale obiectivului vizat. Efortul de a pregati masurarea si de a prelucra imaginile este redus la minim.
 

Noutati ale camerelor de termoviziune Testo:

Cele mai importante 4 avantaje ale camerei de termoviziune testo 875:

1. Calitate buna a imaginii
Camera de termoviziune testo 875 are o rezolutie a temperaturii<80 mK. Aceasta va permite o diagnosticare precisa si rapida, precum si o analiza a conditiilor critice de incalzire.

2. Detectarea riscului de aparitie a mucegaiului
Prin introducerea manuala a temperaturii si umiditatii aerului, a punctului de roua, camera de termoviziune testo 875 vizualizeaza instantaneu pe imaginea termica punctele cu risc ridicat de aparitie a mucegaiului.

3. Camera digitala in spectrul vizibil integrata
Camera de termoviziune testo 875 cu camera digitala integrata afiseaza simultan imaginile reale si in infrarosu pentru o analiza rapida, exacta si facila a masurarilor.

4. Recunoasterea automata a punctelor calde/reci
Marcarea zonelor cu temperatura critica utilizand recunoasterea automata a punctelor calde/reci, asigura localizarea neintrerupta a defectelor la fata locului. Recunoasterea automata a punctelor calde/reci va ajuta in analiza ulterioara si generarea rapoartelor detaliate utilizand un calculator sau laptop.

Cele mai importante 6 avantaje ale camerei de termoviziune testo 881:

1. Calitate foarte buna a imaginii
Cu o rezolutie termica<50 mK, camera de termoviziune testo 881 furnizeaza imagini cu rezolutie mare care scot in evidenta cele mai mici diferente de temperatura.

2. Detectia zonelor de risc de aparitie a mucegaiului
Prin introducerea manuala a valorilor temperaturii aerului din incapere, a umiditatii si a punctului de roua, camera de termoviziune testo 881 vizualizeaza imediat zonele cu risc de aparitie a mucegaiului.

3. Camera digitala incorporata si LED-uri pentru iluminare
Pe langa inregistrarea in infrarosu, puteti crea o imagine reala paralela a zonei investigate folosind o camera digitala integrata in spectrul vizibil. LED-urile pentru iluminare va asigura o inregistrare a imaginilor reale chiar si in zonele intunecate.

4. Afisarea izotermelor
Sistemul optic de alarmare al camerei de termoviziune testo 881 bazat pe analiza de culoare, va permite vizualizarea imediata a zonelor critice de temperatura direct pe obiectivul investigat.

5. Inregistrare vocala
Castile speciale si optiunea de inregistrare vocala va ajuta la prelucrarea rezultatelor masurarilor. Puteti adauga un comentariu direct, la orice imagine inregistrata cu camera de termoviziune testo 881.

6. Optiune temperatura ridicata
Puteti extinde domeniul de masura al camerei de termoviziune testo 881 utilizand optiunea temperatura ridicata. Dupa caz, atasati un filtru de temperatura in fata lentilei camerei. Aceasta va permite masurarea temperaturii pana la +550ºC.

Aplicatii in TERMOGRAFIEREA CLADIRILOR

1. Verificarea instalatiilor si sistemelor de incalzire – cu noua camera testo 875
Cu testo 875 verificati rapid, usor si direct toate sistemele de incalzire, aer conditionat si ventilatie. Printr-o singura privire puteti sa analizati distributia temperaturii intr-un sistem de incalzire sau sa localizati neetanseitatile instalatiei. Daca suspectati o defectiune a instalatiei, singura solutie este de a sparge peretii sau pardoselile. 
Camera de termoviziune testo 875 va permite reducerea la minim a distrugerilor si a costurilor. In felul aceste evitati distrugerea cladirii si localizati defectele chiar si in locuri greu accesibile sau tevi ascunse.

2. Depistarea greselilor de constructie si verificarea calitatii cladirii – cu noua camera testo 875
Analiza cu camera testo 875 este o metoda rapida si eficienta pentru depistarea posibilelor defecte in constructii.
In plus, este un instrument excelent pentru a demonstra calitatea unei cladiri si daca au fost respectate normele constructive. Datorita rezolutiei de temperatura < 80 mK, testo 875 vizualizeaza sub forma unei imagini termice in culori pierderile de caldura, umezeala si scaparile de aer aparute in sistemele unei cladiri. In plus fata de aceasta, camera de termoviziune detecteaza erorile din izolatiile sistemului de incalzire si evalueaza defectele cladirii.

3. Analiza anvelopei cladirii si evaluarea completa a pierderilor de energie termica – cu noua camera testo 881
In termografia cladirilor, tehnologia in infrarosu este ideala pentru analiza rapida si completa a pierderilor de energie aparute in sistemele de incalzire sau aer conditionat ale cladirilor. Datorita unei foarte bune rezolutii a temperaturii < 50 mK, camera de termoviziune testo 881 vizualizeaza in detaliu defectele sistemului de izolatie, ale puntilor termice si ale constructiilor. Camera testo 881 este excelent conceputa pentru inregistrarea si prelucrarea informatiilor legate de pierderile de caldura prin ferestrele exterioare, usi, casetele jaluzelelor, risturile caloriferelor, acoperisurilor sau anvelopei cladirilor. Folositi camera testo 881 ca un instrument optim de masurare pentru o completa diagnosticare si intretinere a aplicatiilor implicate in evaluarea pierderilor de energie.

4. Prevenirea aparitiei mucegaiului – cu noua camera testo 881
Puntile termice sunt zone cu pierderi de energie. Acolo unde acestea apar, umezeala din aerul ambiental poate condensa, ceea ce poate duce la aparitia mucegaiului si poate fi pusa in pericol sanatatea locuitorilor. Camerele de termoviziune testo 875 si testo 881 furnizeaza date importante in legatura cu riscul aparitiei mucegaiului chiar si in colturile sau locurile greu accesibile ale locuintei. Pericolul contaminarii persoanelor alergice este astfel minimalizat.

Aplicatii in TERMOGRAFIA INDUSTRIALA

1. Verificarea si intretinerea periodica a sistemelor electrice
Termografia in infrarosu permite evaluarea starii de incalzire a sistemelor de joasa, medie si inalta tensiune. 
Imaginile termografice permit recunoasterea in avans a componentelor defecte, astfel incat se pot elimina pasi importanti din activitatea de intretinere. Se reduce in acest mod riscul aparitiei unui incendiu si se previn pierderile cauzate de oprirea productiei.
Documentele cu rezultatele masurarilor sunt foarte importante in activitatea de prevenire. Camerele de termoviziune testo 875 si testo 881 ofera posibilitatea organizarii si gestiunii valorilor masurate. Pe langa inregistrarea in infrarosu, poate fi inregistrata si o imagine reala a obiectului vizat utilizand o camera digitala.
LED-uri puternice ilumineaza zonele intunecate. Softul profesional coreleaza automat imaginea reala cu cea in infrarosu.

2. Prevenirea defectarii si intretinerea sistemelor mecanice
Identificarea in avans, cu mare precizie, a posibilelor defectiuni ale componentelor principale este de mare importanta pentru garantarea securitatii si sigurantei in functionare a utilajului. Un nivel ridicat al caldurii radiate de componentele mecanice, poate indica un posibil defect. Acesta poate fi generat de o frecare puternica, de modificarea tolerantelor unor componente sau de o defectiune a sistemului de ungere. Datorita excelentei rezolutii termice mai buna de 50 mK, camera de termoviziune testo 881 furnizeaza un diagnostic foarte precis. Zonele critice pot fi identificate precis direct in instrument utilizand functia de izoterma si se pot lua masurile preventive necesare.

3. Monitorizarea rapida si exacta a nivelului de umplere din recipiente
Controlul nivelului fluidului din rezervoarele inchise s-a dovedit a fi foarte important la prevenirea defectarii utilajelor si a costurilor generate de oprirea productiei. De exemplu, daca lichidul de racire scade sub un anumit nivel minim, utilajul nu mai este racit corespunzator. Acesta functioneaza supra-incalzit si se poate defecta. Adesea, un astfel de sistem pentru controlul nivelului agentului de racire genereaza o alarma daca nivelul este prea mic. Totusi si acest sistem se poate defecta. In acest caz, solutia este verificarea periodica a utilajului utilizand o camera de termoviziune.

4. Masurarea precisa a temperaturilor ridicate
Aveti de masurat temperaturi ridicate? Nici o problema deoarece camera de termoviziune testo 881 se poate adapta aplicatiilor Dvs. Utilizand optiunea pentru temperatura ridicata, puteti extinde domeniul de masura a temperaturii pana la +500ºC si in felul acesta puteti finaliza proiectul Dvs.

Mai multe informatii despre echipamentele individuale si multifunctionale TESTO accesati site-ul https://www.testo.com/ro-RO sau trimiteti un e-mail la: office@testline.ro

Test Line SRL
Str. Agricultori 119, Sector 3, Bucuresti
Tel. 021 320 09 41
Fax. 021 320 09 42

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video