Noile capacitati de analiza predictiva si prescriptiva ale produselor Rockwell Automation reduc perioadele de intrerupere

169 vizualizari
Rockwell Automation
Distribuie pe


Software-ul si serviciile ofera acum mentenanta predictiva 

Rockwell Automation a combinat servicii profesionale, algoritmi puternici automatici si software de analiza predictiva pentru a oferi mentenanta predictiva si prescriptiva. Cu aceste noi capacitati, operatorii industriali pot prevedea si efectua reparatiile necesare inainte ca intreruperea sa aiba loc. Acest lucru permite producatorilor sa evite intreruperi costisitoare si sa imbunatateasca productivitatea. 

Mentenanta predictiva este cea mai noua oferta din portofoliul extins de Solutii Informatice al Rockwell Automation, venind in ajutorul producatorilor pentru rezolvarea problemelor ce pot aparea. Solutiile se pot adapta fiecarei afaceri si fiecarui proces de productie, bazandu-se pe implementarea Rockwell Automation, monitorizarea cloud si servicii de interventie on-site.

“Intreruperea neprogramata este una dintre cele mai mari amenintari pentru cresterea venitului reclamate de clientii nostri”, a spus Mike Pantaleano, global business manager, Analytics si Cloud, Rockwell Automation. “Aparatele echipate cu capacitati analitice predictive si prescriptive pot ajuta producatorii sa evite acest risc critic printr-o mentenanta imbunatatita. Aceste masini cer ajutor direct departamentului de mentenanta – dar doar cand ajutorul este necesar. Acest lucru ii ajuta pe clienti sa imbunatateasca timpul de functionare al echipamentelor, reducand in acelasi timp costurile de mentenanta.”

Solutiile de mentenanta predictiva oferite de Rockwell Automation ii ajuta pe operatori prin oferirea de informatii despre cum si de ce se uzeaza un aparat, apoi prescriu cele mai bune actiuni corective de urmat. Acest lucru permite operatorilor sa efectueze o mentenanta necesara, specifica, in loc sa reactioneze la problemele aparute sau sa piarda timpul cu reparatii nejustificate. Programul se integreaza cu programul FactoryTalk Historian de la Rockwell Automation si cu un sistem industrial de management al activelor. 

Programul de mentenanta predictiva „invata” tiparele care preced evenimentelor de intrerupere identificate in istoricul propriu de mentenanta, apoi formeaza agenti pentru recunoasterea acelor tipare in viitor. Pe masura ce se genereaza noi date, agentii automatici ofera monitorizare continua a tuturor datelor in timp real provenite de la senzori, cautand tiparele identificate. In plus, agentii sunt atenti si la tiparele atipice care pot reprezenta noi moduri de intrerupere ce trebuie investigate. 

Alertele prescriptive sunt puse in practica prin email sau sms, printr-o aplicatie web sau prin integrarea cu sistemele computerizate de administrare a mentenantei. Programul de mentenanta predictiva include, de asemenea, o capacitate integrata de prioritizare a muncii pe care operatorii o pot folosi pentru a administra alertele in absenta unui sistem existent. 

Rockwell Automation ofera servicii de integrare pentru utilizarea programului de mentenanta predictiva la fata locului, prin cloud sau ca o combinatie a ambelor optiuni. Serviciile de monitorizare la distanta pot monitoriza solutia, pot prescrie sarcini critice de mentenanta preventiva, pot modifica algoritmii predictivi pe masura ce sunt detectate noi moduri de intrerupere si poate chiar oferi interventie la fata locului pentru a efectua sarcinile de mentenanta. Acest lucru permite companiilor industriale sa aiba parte de beneficiile mentenantei predictive fara a forma personal pentru sustinerea tehnologiei. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video